Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

A-CERUMEN SPREJ ZA HIGIJENU UHA

Šifra proizvoda:
 C043457
Proizvod je dostupan
10,86€/81,82kn

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€ (376.73kn)

Opis proizvoda

A-Cerumen sprej pomaže odstraniti višak ušnog voska kod začepljenog uha i sprječava stvaranje nove blokade.

Prikladan je za djecu stariju od 6 mjeseci i odrasle za održavanje redovne higijene uha.

Sadrži površinski aktivne tvari koje vlaže i otapaju suhi ušni vosak, te olakšavaju njegovo uklanjanje iz uha. Nakon što se blokada u uhu otkloni, vosak se prirodno izlučuje, podmazuje i štiti uho.

Sprej je formuliran bez konzervansa.

 

Količina

40 ml 

Upotreba
Koristiti: Redovno čišćenje uha: dva puta na tjedan ILI Kod začepljenog uha: tri do četiri dana u kontinuitetu, ujutro i navečer. Postupak: Prije primjene nagnuti glavu tako da je uho koje tretirate okrenuto prema gore. Špricnuti dva puta u uho, zatim masirati ispod uha i ostaviti da djeluje minutu. Ispraviti glavu, obrisati vosak i višak otopine iz uha zatim isprati uho fiziološkom otopinom ili čistom vodom. Napomene: Ne stavljati aplikator bočice duboko u uho zbog mogućeg nadraživanja. NE koristiti sprej kod infekcije uha, puknutog bubnjića ili ako imate ventilacijske cjevčice. Kod bolnog uha potrebno se savjetovati s liječnikom. Samo za vanjsku primjenu. Nakon svake primjene, skinuti brizgalicu i isprati u toploj vodi. Izbjegavati kontakt s očima.
Sastojci
Blagi surfaktanti (sodium acyl sarcosinate i sucrose ester), sredstvo za vlaženje, boja biljnog podrijetla, pomoćne tvari q.s. 100%. Sadrži prirodno bojilo i ne sadrži konzervanse.
Mjesto primjene
Uho
Oblik
Sprej
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€ (376.73kn)

  • Akcije i popusti