BELMIRAN DAN TABLETE

Šifra proizvoda:
 C001197
Proizvod je dostupan
5,81€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

BELMIRAN DAN je tradicionalni biljni lijek koji se primjenjuje za olakšanje blagih simptoma povezanih sa stresom, koji se mogu očitovati kao psihička napetost te kao pomoć kod blažih poteškoća pri usnivanju.
BELMIRAN DAN se primjenjuje za ublažavanje navedenih simptoma isključivo temeljeno na iskustvu iz dugotrajne uporabe.

Kada se preporuča primijeniti BELMIRAN DAN?

  • kada osjećate psihičku napetost i uznemirenost tijekom dana

  • kada imate osjećaj zabrinutosti

  • kada ste izloženi stresu

  • kada uslijed velikih intelektualnih napora i brzog ritma života osjećate razdražljivost

Količina

20 tableta

Upotreba
Adolescenti stariji od 12 godina, odrasli i starije osobe: Uobičajena dnevna doza je 1 tableta 1-3 puta na dan. U slučaju blažih poteškoća pri usnivanju lijek se uzima pola sata do jednog sata prije odlaska na počinak. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Način primjene: Ovaj lijek uzmite kroz usta. Tabletu progutajte cijelu s čašom vode. Tableta se ne smije žvakati. Trajanje primjene: Lijek je namijenjen za kratkotrajnu primjenu. Ako se ne osjećate bolje ili ako se osjećate lošije nakon 2 tjedna primjene lijeka, obavezno se obratite liječniku. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Trudnice i dojilje ne smiju uzimati BELMIRAN® DAN. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 12 godina. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Može utjecati na sposobnost upravljanja vozilima i rada sa strojevima. Ukoliko primijetite bilo kakve promjene, ne smijete voziti ili upravljati strojevima.
Sastojci
Suhi ekstrakt pasiflorove zeleni, tvari za povećanje volumena celuloza i umrežena natrijeva karboksi metil celuloza, zgušnjivač polivinilpirolidon, tvari protiv zgrudnjavanja magnezijeva sol masne kiseline i silicijev dioksid, zgušnjivači talk i hidroksipropil metil celuloza, tvari za poliranje osnovni kopolimer metakrilata i polietilen glikol, bojila E171 i E172.
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Tablete
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti