HOLYPLANT - ČAJ OD KORIJENA BIJELOG SLIJEZA

Šifra proizvoda:
 C012846
Holyplant
Proizvod trenutno nije dostupan
3,50€

Artikl je dostupan samo na upit

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

 

  • Sadrži korijen bijelog sljeza koji ublažava nadražaj na kašalj.
  • Sadrži visoke vrijednosti biljnih sluzi.
  • Štiti i ublažava nadražaj sluznice usta, ždrijela i nosa.
  • Ovlažuje i smiruje sluznicu nosa.

Ovaj čaj čini osušeni korijen bijelog sljeza. Za djecu i odrasle s problemima nadražene sluznice ili kašljem.

Zbog visokog sadržaja sluzi čaj korijena bijelog sljeza djeluje kao sredstvo za oblaganje sluznica usta, grla i nosa. Može se koristiti u obliku kapi za ovlaživanje i smirivanje sluznice nosa te kao sredstvo za grgljanje protiv suhoće i nadraženosti grla, a kao napitak ublažit će nadražaj na kašalj i olakšati iskašljavanje.

Od velikog je značaja primjena korijena bijelog sljeza kod male djece, novorođenčadi i dojenčadi, budući da svojim blagotvornim djelovanjem pomaže pri navedenim tegobama, a bez štetnih učinaka.

Količina

50 g

Upotreba
Čaj od korijena bijeloga sljeza priprema se tako da se jedna žličica čaja prelije s dva decilitra kipuće vode, ostavi se 30 minuta u pokrivenoj posudi, povremeno promiješa i procijedi. Čaj se pije više puta dnevno, svježe pripremljen, a po potrebi se može zasladiti s malo meda. Iscrpina za ukapavanje u nos priprema se tako da se jedna žličica čaja prelije s jednim decilitrom hladne vode, ostavi se oko 30 minuta u pokrivenoj posudi te procijedi. Tako priređena iscrpina ukapava se više puta dnevno, u svaku nosnicu po jednu do dvije kapi. Čuva se u čistoj i zatvorenoj staklenoj posudi, na sobnoj temperaturi, ne više od 24 sata. Preporučena dnevna doza: 2,5 g (3 žličice)
Sastojci
Osušeni korijen bijelog sljeza (Althaea officinalis) 100%
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Čaj u rinfuzi
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti