ABELA PHARM LAXOGEL PLUS VREĆICE

Šifra proizvoda:
 C051743
Abela Pharm
Proizvod je dostupan
9,99€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Prirodni stimulans pražnjenja crijeva s dodatkom dobrih bakterija i okusom šljive.

Sadrži ljuskice sjemenki indijskog trputca (Plantago ovata) koje doprinose omekšavanju stolice i normalnom funkcioniranju crijevnog trakta.

 

Posebne napomene: Proizvod se ne preporučuje osobama preosjetljivima na neki od sastojaka proizvoda. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod abdominalne boli, ileusa, diabetes mellitusa, rektalnog krvarenja i otežanog gutanja. 

Količina

10 vrećica

 

Upotreba
Sadržaj vrećice preliti sa 200 ml vode (1 čaša), razmutiti i odmah popiti. Nakon uzimanja preporučuje se popiti dodatnu čašu vode, kao i povećanje ukupnog dnevnog unosa tekućine. Odrasli i djeca starija od 12 godina: Jedna vrećica dnevno - za održavanje redovite peristaltike/stolice/pražnjenja crijeva Dva puta po jedna vrećica dnevno - za postizanje mekše stolice Tri puta po jedna vrećica dnevno - u slučaju povećane potrebe Djeca od 6 do 12 godina: 1/2 vrećice dnevno za održavanje redovite peristaltike/stolice/pražnjenja crijeva Jedna vrećica dnevno - za postizanje mekše stoliceJednom do dva puta dnevno po jedna vrećica – u slučaju povećane potrebe Za primjenu kod djece mlađe od 6 godina potrebno je savjetovati se sa liječnikom.
Sastojci
U 1 vrećici (5.30 g) nalazi se 5.03 g ljuskica sjemenki Plantago ovata i 0.01 g kulture Bacillus subtilis.
Mjesto primjene
Usta.
Oblik
Vrećice.
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti