Načini plaćanja

Cijena i načini plaćanja

Cijene proizvoda su maloprodajne. 

Uz sliku proizvoda nalazi se opis glavnih obilježja proizvoda i njegova cijena s uključenim PDV-om. 

Unutar web shopa biti  će organizirane akcijske prodaje za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe. 

Popusti, kuponi i akcije međusobno se ne zbrajaju već se u takvim slučajevima primjenjuje najveći popust. 

Popust koji se ostvaruje na temelju kupona obračunava se u košarici uz upis promo koda na kraju kupnje. Promo kodovi mogu biti jednokratni ili višekratni, jedinstveni ili pojedinačni. Kuponi se mogu odnositi na cjelokupan asortiman web shopa ili na dio asortimana. Popust koji se ostvaruje putem kupona ne zbraja se s ostalim popustima u web shopu, već se uvijek primjenjuje veći popust.

Web trgovina Ljekarne Joukhadar vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to na dva načina:

I. Plaćanje karticama

a) Obročno (na rate bez kamata)- minimalan iznos za obročno plaćanje je 26,54 €

 • Visa Premium  - do 6 rata bez kamata (PBZ ) 
 • Diners i Discover - do 6 rata bez kamata (Erste) 
 • Mastercard - do 6 rata bez kamata (ZABA, Erste) 
 • Visa - do 6 rata bez kamata (PBZ, ZABA, Erste) 
 • Maestro - do 6 rata bez kamata (PBZ, Erste) 

b) Jednokratno

Debitnom karticom tekućeg računa  - Maestro, Mastercard, Visa 
Kreditnim karticama:  Mastercard, Visa,  V PAY, Diners, Discover

II. Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom 

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu ćete dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Rok za plaćanje narudžbe po ponudi je 3 dana te se nakon isteka tog roka narudžba briše. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.

Uplate zaprimamo na žiro račun otvoren u Raiffeisen banci:

IBAN: HR3424840081100167335

Prilikom uplate obvezno je kao poziv na broj navesti  (Model - poziv na broj) broj narudžbe kako bi Vašu uplatu mogli povezati s Vašom narudžbom. 

III. Pouzećem - gotovinom (po primitku pošiljke) dostavljaču

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite Monri Payment – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. 

Sigurnost online plaćanja:

 • Mastercard® Identity Check™
 • Verified by Visa
 • Diners - sigurna on-line kupnja
 • Monry Payments - Payment Service Provider (PSP)

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana korištenjem posljednje verzije TLS enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka.  SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže(VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 • Plaćanje pouzećem

 • Besplatna dostava preko 50€

 • Akcije i popusti