Dostava

Dostava

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe DPD, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično), ako uplatu zaprimimo do 12 sati.

Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

Dostava za sve narudžbe iznad 50 € je besplatna za područje cijele Hrvatske. Dostava za narudžbe ispod 50 € naplaćuje se 3.31 €. Dostava za narudžbe ispod 50 € za koje je izabran način plaćanja „Pouzećem - gotovinom (po primitku pošiljke) dostavljaču“ naplaćuje se 3.81 €.

Roba se šalje iz naše Ljekarničke jedinice II, Ozaljska 50, Zagreb.                                               

Drugi način dostave je brza gradska dostava putem kurirske službe Locodels. Brza gradska dostava isporučuje naručene proizvode isti dan uz nadoknadu od 9.5 € bez obzira na iznos košarice. Roba se može dostaviti najkasnije do 19h radnim danom odnosno 15h subotom. Brza gradska dostava vrijedi isključivo za grad Zagreb i nije dostupna za ostale lokacije u Republici Hrvatskoj.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu.  

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je paket dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U slučaju oštećenja ili umanjenja sadržaja pošiljke primatelj ili druga ovlaštena osoba mora podnijeti prigovor odmah pri dostavi pošiljke dostavljaču popunjavanjem obrasca Zapisnik o šteti koji posjeduje sam dostavljač. 

Sva druga eventualna oštećenja i nepravilnosti potrebno je javiti odmah nakon preuzimanja i prije same upotrebe na email adresu [email protected] 

Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Ljekarne Joukhadar zadržavaju pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (račun, jamstveni list ako postoji za taj proizvod) te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Dostava se naplaćuje prema cjeniku dogovorenom s dostavnom službom. Troškovi dostave i pakiranja su naplaćeni posebno i vidljivi su na računu.

  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti