ANAFTIN ORALNI SPREJ 1,5% BERLIN

Šifra proizvoda:
 C039952
Proizvod je dostupan
13,91€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Anaftin® sprej preporučuje se za višestruke ulkuse (čireve) ili teško dostupna područja.

Dugački nastavak omogućuje precizno nanošenje na mjesta lezije i lagan pristup stražnjem dijelu usne šupljine. Za odrasle, kao i za djecu ukoliko su sposobni ispravno koristiti proizvod.

Sprej sadrži polivinilpirolidon (PVP) i hijaluronsku kiselinu koji tvore zaštitini sloj koji prianja uz usnu šupljinu kao mehanička barijera prema zahvaćenim područjima te na taj način ublažava bol koja nastaje zbog izloženosti živčanih završetaka.

Anaftin® sprej pomaže kontrolirati bol koju uzrokuju manje lezije u ustima poput onih uslijed aftoznog stomatitisa, aftoznih ulkusa (čireva), kao i manje lezije nastale uporabom zubnih aparatića ili neprikladnih umjetnih zubala.

 

Količina

15 ml

Upotreba
Anaftin® sprej koristite uvijek točno po ovim uputama za uporabu: Kada proizvod koristite prvi put, skinite kapicu i postavite nastavak za raspršivanje. Usmjerite nastavak za raspršivanje prema leziji u ustima i poprskajte je 3 puta ili koliko je potrebno da zahvaćeno područje bude prekriveno. Za najbolje rezultate, izbjegavajte jesti i piti barem 1 sat nakon primjene ili nanesite ponovno nakon jela ili pića. Nastavak za raspršivanje omogućuje da proizvod maksimalno učinkovito prekrije lezije u ustima. Koristite 3- 4 puta na dan, a prema potrebi i češće. Primjena Anaftin® spreja kontraindicirana je u osoba s poznatom preosjetljivošću na bilo koji od sastojaka. Ako često imate ulkuse (čireve) u ustima preporučuje se potražiti liječnički savjet.
Sastojci
Aqua, propilen glikol, polivinilpirolidon (PVP), maltodekstrin, Aloe barbadensis, kalijev sorbat, natrijev benzoat, PEG-40 hidrogenizirano ricinusovo ulje, dinatrijev EDTA, benzalkonijev klorid, natrijev hijaluronat, aroma, natrijev saharin, dinatrijev glicirizat
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Oralni sprej
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti