AQUA MARIS 4ALLERGY - SPREJ ZA NOS KOD ALERGIJSKOG RINITISA

Šifra proizvoda:
 C038915
Aqua Maris
Proizvod je dostupan
9,69€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Antialergijski sprej za nos s prirodnim sastojkom ektoina namijenjen je za prevenciju i ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa. Izvrsnog sigurnosnog profila i klinički dokazane učinkovitosti, prikladan je za djecu od najranije dobi i odrasle.

Sprej za nos Aqua Maris 4Allergy na siguran i učinkovit način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice. Sto posto prirodan proizvod, klinički dokazane učinkovitosti, bez konzervansa i prikladan za djecu i najosjetljivije pacijente! Dostupan je u praktičnoj bočici za nježno raspršivanje. Ektoin je 100% prirodan sastojak koji na jednak način može zaštititi ljudske stanice od nepovoljnih vanjskih utjecaja, poput alergena i iritansa.

Ektoin na nosnoj sluznici stvara zaštitni film Ectoin®-Hydro-Complex koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Alergeni i iritansi ne mogu se približiti nosnoj sluznici te se lakše odstranjuju ispuhivanjem nosa. Blago hipertonična otopina djeluje na način da odčepljuje nos na prirodan način, a soli iz mora obnavljaju sluznicu.

Aqua Maris 4Allergy sprej za nos koristi se za:

  • ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa poput svrbeža u nosu, curenja iz nosa, kihanja i začepljenja nosa
  • njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine te preventivnu uporabu, tijekom cijele godine

Količina

20 ml

Upotreba
Dozirni sprej za nos raspršiti 1 – 2 puta u svaku nosnicu nekoliko puta na dan. Djeca mlađa od 10 godina trebaju pomoć roditelja prilikom korištenja proizvoda. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim antialergijskim proizvodima. Prije prvog korištenja uklonite čep i pritisnite pumpicu 2 – 3 puta kako bi se oslobodio zrak. Zbog higijenskih razloga svaki bi proizvod trebala koristiti samo jedna osoba.
Sastojci
Ectoin 2%, morska sol, pročišćena voda. BEZ KONZERVANSA.
Mjesto primjene
Nos.
Oblik
Sprej.
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti