AQUA MARIS - BABY SPREJ ZA HIGIJENU NOSA

Šifra proizvoda:
 C022492
Aqua Maris
Proizvod je dostupan
8,10€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Fiziološka otopina morske vode s naprednom tehnologijom Bag-on-Valve, koja štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima. 

Aqua Maris Baby® s aplikatorom posebno prilagođenim nosnici novorođenčadi, olakšava uklanjanje nakupljenog sekreta, eliminira infektivne čestice, prašinu, alergene i nečistoću. Time se odčepljuje nosić uz istodobno ovlaživanje i obnavljanje sluznice nosa. 

 

Količina

50 ml otopine u bočici s mikroraspršivačem 

 

Upotreba
Raspršiti sprej u svaku nosnicu 2-6 puta dnevno, prema potrebi i češće. Nakon primjene, isprati aplikator i osušiti ga. Za omekšavanje i odstranjenje većih količina nečistoće i sekreta iz nosne šupljine, sprej za nos treba obilnije raspršiti u svaku nosnicu. Postupak se može ponavljati dok sadržaj dovoljno ne omekša tako da se može lako ukloniti iz nosa. Budući da Aqua Maris Baby podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je od najranije dobi. Pogodan je za svakodnevnu uporabu. Zbog higijenskih razloga svaki bi proizvod trebala koristiti samo jedna osoba.
Sastojci
Otopina sadrži morsku vodu iz Jadrana bogatu solima i oligoelementima. Oligoelementi prisutni u otopini imaju važnu ulogu u održavanju normalne funkcije sluznice nosa što omogućava prohodnost gornjih dišnih putova. BEZ KONZERVANSA
Mjesto primjene
Nos.
Oblik
Sprej.
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti