AQUA MARIS CLASSIC - SPREJ ZA NOS

Šifra proizvoda:
 C000749
Aqua Maris
Proizvod je dostupan
6,92€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Aqua Maris Classic® dozirni sprej za nos koristi se za vlaženje i higijenu sluznice nosa, kao i za održavanje normalne prohodnosti gornjih dišnih putova.

Sprej za nos jačinom mlaza eliminira čestice prašine, alergene, viruse, bakterije i nečistoću te olakšava uklanjanje nakupljenog sekreta, uz istodobno ovlaživanje i obnavljanje sluznice nosa.

Blagotvorna morska voda iz Jadrana vlaži i čisti suh i nadražen nos čime omogućava dugotrajnu njegu iritirane i suhe sluznice nosa. Pogodan za dnevnu uporabu.

 

Količina

30 ml

 

Upotreba
Za održavanje svakodnevne higijene nosa raspršiti 1 – 2 puta u svaku nosnicu. Postupak se može ponavljati više puta dnevno i tijekom dužeg perioda. Prije prvog korištenja uklonite čep i pritisnite pumpicu 2 – 3 puta kako bi se oslobodio zrak. Zbog higijenskih razloga svaki bi proizvod trebala koristiti samo jedna osoba. Budući da Aqua Maris Classic podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je za djecu, trudnice i dojilje.
Sastojci
Otopina sadrži morsku vodu iz Jadrana bogatu solima i oligoelementima. Oligoelementi prisutni u otopini imaju važnu ulogu u održavanju normalne funkcije sluznice nosa što omogućava prohodnost gornjih dišnih putova. BEZ KONZERVANSA.
Mjesto primjene
Nos
Oblik
Sprej.
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti