Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

ARTELAC ECTOIN KAPI ZA OČI

Šifra proizvoda:
 C059751
Artelac
Proizvod je dostupan
11,51€/86,72kn

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€ (376.73kn)

Opis proizvoda

Suportivna terapija i prevencija alergijskih simptoma konjunktivitisa, umirenje nadraženih očiju, vlaženje oka

Artelac Ectoin s prirodnim sastojcima ektoinom i hijaluronskom kiselinom može se koristiti kao potpora liječenju i prevenciji simptoma sezonskog i cjelogodišnjeg alergijskog konjunktivitisa (potaknutog npr. peludom, grinjama, životinjskom dlakom i plijesni). Učinkovito se ublažavaju svrbež, nadraženost, crvenilo ili suzenje očiju.
Artelac Ectoin se dobro podnosi i također je prikladan za trudnice i dojilje i može se koristiti dok nose kontaktne leće.

Količina

10 ml 

Upotreba
1. Prije svake uporabe uklonite zaštitni čep s vrha bočice. Vodite računa da vrh bočice ne dodirnete prstima. 2. Postavite palac na ergonomski držač za palac i donji dio bočice obuhvatite s dva prsta. 3. Okrenite bočicu i držite je na način prikazan na slici. Prije prve uporabe pumpu treba razraditi. Pritišćite pumpni mehanizam oko 7 puta dok se ne pojavi prva kap. 4. Da biste primjenili kap, blago nagnite glavu i držite bočicu iznad oka. Lagano povucite donji kapak na dolje prstom slobodne ruke, držite bočicu uspravno i lagano pritisnite oslonac za palac da biste ukapali jednu kap u oko. Nakon toga zatvorite oko i lagano protrljajte kako biste optimalno rasporedili kap po površini oka. Ako mislite da je potrebno možete iskoristiti drugu ruku radi dodatne potpore i točnosti. 5. Izbjegavajte kontakt vrha bočice s očima ili rukama kako biste izbjegli moguće onečišćenje otopine. 6. Nakon uporabe odmah zamijenite zaštitni čep na vrhu bočice.
Sastojci
0,24 % hijaluronska kiselina (u obliku natrijevog hijaluronata), 2 % Ectoin®, natrijev klorid, natrijev hidroksid (za podešavanje pH) i voda za injekciju.
Mjesto primjene
Oči
Oblik
Kapi
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€ (376.73kn)

  • Akcije i popusti