ARTELAC TRIPLE ACTION - KAPI ZA OČI

Šifra proizvoda:
 C046494
Artelac
Proizvod je dostupan
15,54€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Artelac Triple Action® je inspiriran sastavom prirodnog suznog filma. Sadrži prirodni ovlaživač – hijaluronsku kiselinu (u obliku natrijeva hijaluronata), koja se nalazi u strukturama zdravog ljudskog oka i prirodnom suznom filmu, kao i dva dodatna ovlaživača: glicerol i karbomer.

Budući da sadrži dodatnu lipidnu komponentu (trigliceridi srednjeg lanca), Artelac Triple Action® podržava sva tri sloja suznog filma: lipidni, vodeni i sluzni sloj. Proizvod Artelac Triple Action® osmišljen je da ostane na površini oka, čime intenzivnim vlaženjem odmah i dugoročno ublažava simptome suhog oka. Idealan je proizvod za svakoga tko pati od niza simptoma suhih očiju kao što su umorne, iscrpljene, grube, peckave i/ili suzne oči.

 

Količina

10 ml

Upotreba
Kapajte jednu kap proizvoda Artelac Triple Action u oko kad se pojavi potreba. Proizvod možete upotrebljavati svaki dan i koliko često želite. Trajanje upotrebe nije ograničeno. Čuvajte na temperaturi između +1°C i +25°C
Sastojci
Artelac Triple Action je neprozirna otopina kapi za oči koja sadrži 0,24 % hijaluronske kiseline (u obliku natrijeva hijaluronata), karbomer, glicerol, lipidnu komponentu (trigliceridi srednjeg lanca) i vodu za injekciju. Napredna formula vrlo je podnošljiva jer ne sadrži konzervanse ni pufere. Nakon otvaranja može se upotrebljavati 6 mjeseci.
Mjesto primjene
Oči.
Oblik
Kapi.
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti