BIONIKE TRIDERM LENIL AG UMIRUJUĆA KREMA

Šifra proizvoda:
 C056682
Bionike
Proizvod je dostupan
16,50€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Umirujuća krema za preveniranje infekcije s koloidnim srebrom i furfuril-palmitatom. Brzi učinak na umirenje i ublažavanje crvenila, osjećaja žarenja i pruritusa.

Pogodna je u slučajevima alergijskog, kontaktnog i iritativnog dermatitisa, impetiga i stanja kože s dermatozama kod kojih je prisutan rizik od sekundarne infekcije.

Zaštitna i umirujuća krema za njegu kože s crvenilom i iritacijom sadrži koloidno srebro i furfuril-palmitat, sastojke koji pomažu održavanju bakterijske kožne mikroflore pod kontrolom i štite od štetnog djelovanja slobodnih radikala na vitalne strukture kožnih stanica. Kombinacija umirujućih, hranjivih i zaštitnih sastojaka pomažu održavanju balansa i integriteta kože, umanjujući crvenilo, osjećaj peckanja, svrbeža i žarenja.

Krema ne sadrži parfeme i gluten, a pogodna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal.

Količina

30 ml 

Upotreba
Nanijeti 2 ili više puta na dan, na dijelove kože zahvaćene crvenilom i nadražajem.
Sastojci
Furfuryl palmitate, colloidal silver, vitamin PP, bisabolol. Excipients: emulsifiers, deionised and filtered water q.s. to 100. Koloidno srebro pomaže zaštititi od razvoja superinfekcije, osobito kod lokaliziranih maceracija. Furfuril-palmitat djeluje antioksidativno i umanjuje simptome upale, crvenilo, osjećaj žarenja i zatezanja kože. Vitamin PP (niacin) obnavlja epidermis i potiče stanice kože na proizvodnju ceramida i esencijalnih masnih kiselina. Bisabolol umiruje, ovlažuje i štiti hidrolipidni balans kože.
Mjesto primjene
Tijelo
Oblik
Krema
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti