BIOVITALIS BIOLAKS - TEKUĆI DODATAK PREHRANI 1+1 GRATIS

Šifra proizvoda:
 C049318
Biovitalis
Proizvod je dostupan
Kupnjom jednog (1) proizvoda dobivate jedan (1) proizvod GRATIS
9,99€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Biolaks je tekući dodatak prehrani za pražnjenje crijeva. Sadrži laktulozu koja doprinosi ubrzanju prolaska sadržaja kroz crijevo (ne apsorbira se u organizam nego izlazi sa stolicom van) i koncentrirani sok kruške.

Blag je i ne uzrokuje grčeve. Ne izaziva navikavanje što ga čini sigurnim za primjenu kroz duži period. Za djecu od 1. godine i odrasle.

Količina

200 ml 

Upotreba
Manje od 30 kg tjelesne težine: 15ml jedanput dnevno Od 30 do 45 kg tjelesne težine: 20ml jedanput dnevno Više od 45 kg tjelesne težine: 30ml jedanput dnevno Za primjenu kod male djece potrebno je savjetovati se sa stručnom osobom. Uz bočicu je priložena dozirna čašica, pomoću koje se praktično odmjeri propisani volumen. Biolaks se uzima razrijeđen u tekućini (voda, čaj sok). Može se uzeti u bilo koje doba dana, neovisno o jelu, no najbolji se učinak postiže uzimanjem ujutro uz doručak.
Sastojci
tekuća laktuloza, pročišćena voda, koncentrirani sok kruške (Pyrus communis), konzervans: kalijev sorbat * INOVATIVNA KOMBINACIJA PRIRODNIH SASTOJAKA * Formulaciju razvila Ivana Zagorec Kolednjak, mag. pharm.
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Sirup
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti