CINKODERM PASTA SA CINKOM PROTIV IRITACIJA

Šifra proizvoda:
 C001825
Proizvod je dostupan
6,50€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Cinkoderm pasta koristi se za zaštitu blago upaljene kože. Posebno je pogodna za njegu i zaštitu pelenskog područja u slučaju pojave pelenskog osipa.

Cinkova pasta sadržava cinkov oksid, koji ima blago stežuće, zaštitno i antiseptičko djelovanje. Koristi se kao zaštitni premaz kod blagih kožnih iritacija, kod ispucale kože te za zaštitu kože kod pelenskog osipa. U kontaktu cinkovog oksida s upalnim sekretima kože nastaju cinkati koji stežu oboljelo tkivo i isušuju sekret.
Cinkova pasta je vrlo učinkovita u liječenju akni, pospješuje sušenje, smanjuje sekreciju loja te smanjuje lokalnu upalu.

Cinkoderm pasta koristi se za zaštitu blago upaljene kože. Posebno je pogodna za njegu i zaštitu pelenskog područja u slučaju pojave pelenskog osipa.

Ova linija namijenjena lokalnoj upotrebi slijedi tradiciju vrijednih ljekarničkih receptura. Dugogodišnje iskustvo u primjeni potvrdilo je njihovu učinkovitost i zadobilo povjerenje korisnika i ljekarnika.

Količina

25 g

Upotreba
Cinkovu pastu upotrebljavajte isključivo za mazanje na koži. Cinkovu pastu uvijek nanosite na čistu i suhu kožu. Cinkovu pastu nanesite u tankom sloju na oboljelo mjesto 1-3 puta dnevno. Iz tube istisnite oko 1-2 cm paste za jednu upotrebu. Lagano premažite oboljelo područje.
Sastojci
1 g paste sadržava 250 mg cinkovog oksida. Pomoćne tvari: lanolin, tekući parafin, vazelin, bijeli, talk.
Mjesto primjene
Lice, tijelo
Oblik
Pasta
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti