CURAPROX KOMPLET MEĐUZUBNIH ČETKICA CPS 07 PRIME + DRŽAČ UHS 409

Šifra proizvoda:
 C041664
Curaprox
Proizvod je dostupan
9,08€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Curaprox CPS međuzubne četkice su nježne i učinkovite. Odgovarajuća veličina četkice s dugim, mekanim i gustim vlaknima u potpunosti popunjava međuzubni prostor i učinkovito ga čisti, bez rizika od ozljeda. Redovitim čišćenjem prostora između zuba spriječit ćete nastanak upale desni, karijesa u međuzubnom prostoru, kao i pojavu neugodnog zadaha. Upotreba jednom dnevno je dovoljna – jednom unutra i van. Gotovo.

Curaprox držači odgovaraju svim Curaprox CPS međuzubnim četkicama. Klik sistem omogućuje jednostavnu izmjenu rezervnih nastavaka i učinkovit nastavak čišćenja. Curaprox CPS međuzubne četkice dostupne su i u praktičnim refill pakiranjima.

  • Iznimno tanka vlakna Curen® s efektom kišobrana (šire su u međuzubnom prostoru i čiste ga)

  • Patentirana kirurška žica Cural® i za najmanje međuzubne prostore

  • Izdržljiva i fleksibilna žica

  • Klik sistem primjenjiv na svaki Curaprox držač

CPS 07 prime je druga najmanja međuzubna četkica iz CPS prime serije.

Upotreba
Za temeljito čišćenje međuzubnih prostora međuzubna četkica treba biti prave veličine. Sa svojim vlaknima treba u potpunosti ispuniti međuzubni prostor. Međuzubnu četkicu CPS postavite okomito na držač. Gurnite je u utor i lagano pritisnite u stranu dok ne bude pod pravim kutem na os držača. Tada će te začuti klik zvuk koji sugerira da je četkica ispravno sjela i da je dobro postavljena. Vrh međuzubne četkice postavite koso u odnosu na zub i pažljivo je uvedite u međuzubni prostor. Kada je pronađen optimalan kut ulaska provučemo međuzubnu četkicu do pola u međuzubni prostor. Četkicu ispravimo da bude okomita na os zuba te je nježno potisnemo kroz ostatak međuzubnog prostora. Očišćeno! Po upotrebi četkicu isperite s vodom i ostavite da se osuši na zraku. Zamijenite s novom četkicom svakih 8-15 dana. Pravu veličinu međuzubne četkice će Vam najbolje odrediti Vaš doktor dentalne medicine s posebnom, patentiranom IAP sondom za mjerenje.
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti