DEFENDYL IMUNOGLUKAN JUNIOR PH4 SIRUP

Šifra proizvoda:
 conf-defendyl-imunoglukan-junior-ph4
Medis
Proizvod je dostupan
Već od 20,82€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Defendyl Imunoglukan P4H sirup je dodatak prehrani koji je namijenjen za dugotrajnu upotrebu kao pomoć funkciji imunološkog sustava za djecu koja su često bolesna. 

Sirup sadrži:

  • imunoglukan - visokopročišćeni prirodni polisaharid iz gljive bukovače
  • vitamin C - važna uloga u brojnim funkcijama ljudskog organizma, štiti stanice od oksidativnog stresa, pomaže u održavanju normalne funkcije imunološkog sustava te pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Količina

120 ili 250 ml 

Upotreba
Uzima se 1 ml/5 kg tjelesne mase jednom dnevno tijekom dva do tri mjeseca. Kod povećanih potreba najmanje prvih 5 dana uzmite dvostruku dozu (2 ml tekućine na 5 kg tjelesne mase) jednom dnevno, a zatim nastavite dozom od 1 ml tekućine na 5 kg tjelesne mase dok ne potrošite pakiranje. Sirup se može neprekidno uzimati tijekom šest mjeseci. Namijenjen je i za odrasle kojima više odgovaraju tekući oblici, a prikladan je i za osobe s alergijama, dijabetičare i vegane te se preporučuje uzeti ga ujutro pola sata prije doručka ili navečer prije spavanja na prazan želudac. Prije upotrebe bočicu dobro promućkati. Nakon prvog otvaranja proizvod čuvati u hladnjaku na temperaturi od 2 do 8 °C i potrošiti ga u roku od tri mjeseca.
Sastojci
Voda, fruktoza, IMG® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan), vitamin C (L-askorbinska kiselina), regulator kiselosti (limunska kiselina), konzervans (kalijev sorbat).
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Sirup
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti