DR.WOLZ KINDERIMMUN PRAH

Šifra proizvoda:
 C014282
Proizvod je dostupan
26,31€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

KINDERIMMUN Dr. Wolz – za djecu iznad 2 godine i odrasle B6, vitamin B12, vitamin C, vitamin D, folnu kiselinu i cink koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava Sadrži vitamin D3 koji je potreban za normalan rast i razvoj kostiju kod djece

Kinderimmun je dodatak prehrani za cijelu obitelj, specijalno dizajniran za djecu predškolske i školske dobi, takoder je pogodan i za odrasle.

KinderImmun je aktivni imunokompleks koji se sastoji od mnoštva vrijednih aktivnih supstanci posebno izbalansiranih i kombiniranih za predškolsku i školsku djece.

Sadrži BETA GLUKAN i COLOSTRUM, a dodane su i bakterije mlijecne kiseline, C vitamin, cink koji je od velike važnosti za imunosustav, vitamini B1, B6, B12, folnu kiselinu i prebioticki inulin. Prašak iz soka acerole sadrži velike kolicine C vitamina prirodnog porijekla. 

Količina

65g

Upotreba
Djeca od 2 do ispod 7 godina dvije mjerice dnevno. Djeca iznad 7 godina i odrasli tri mjerice dnevno. Razrijediti s napitkom ( ali ne s toplijim od 40ºC ) ili jogurtom i uzeti za vrijeme ili nakon obroka.
Sastojci
Nulin 74 %, beta glukan iz kvasca (Saccharomyces Cerevisiae) 10 %, prah soka ploda antilske trešnje (Malpighia glabra) 6 %, koncentrat kolostruma (koncentrat kravljeg mlijeka s imunoglobulinom G) 6 %, mliječno-kisele bakterije (Bifidobacterium longum) 1 %, cink kvasci (kvasci, cinkov citrat) 1 %, vitamin C, vitamin B2,vitamin B6, vitamin B1, folna kiselina, vitamin D3, vitamin B12.
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Prah
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti