EUCERIN AQUAPHOR BALZAM ZA USNE 63875

Šifra proizvoda:
 C059587
Eucerin
Proizvod je dostupan
7,91€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega pruža vrlo suhoj i nadraženoj koži S.O.S tretman.

Stvara polupropusnu zaštitnu barijeru nad kožom koja podupire prirodni prijenos vodene pare i kisika omogućujući koži "disanje" i ojačava funkcije prirodne kožne barijere. Formula je obogaćena glicerinom i pantenolom.

Glicerin u formuli učinkovit je hidratant koji privlači vodu i pomaže ju zadrži u koži. Djeluje zajedno s pantenolom koji pomaže ubrzati regeneraciju i obnavljanje, a također i hidratizira kožu. Bez boja i mirisa Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega klinički i dermatološki dokazano obnavlja vrlo suhu, ispucalu i nadraženu kožu.

Umirujuća, transparentna formula jednostavna je za nanošenje na problematične dijelove kože kao što su koljena i laktovi, ispucali zglobovi, zanoktice i pete. Sa samo nekoliko sastojaka dobro je podnošljiva na osjetljivoj koži i prikladna za upotrebu na djeci i bebama kao i malim opeklinama i koži nakon agresivnih dermatoloških tretmana kao što je terapija laserom ili kemijski piling.

Koža je regenerirana, zaštićena i obnovljena.

Količina

10 ml 

Upotreba
Nanijeti balzam za usne onoliko često koliko je potrebno
Sastojci
Octyldodecanol, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Ricinus Communis Seed Oil, Caprylic-Capric-Triglyceride, Glycerin, Panthenol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Aqua, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Castor Oil, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Cera Alba, Bisabolol, C20-40 Alkyl Stearate, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate
Mjesto primjene
Usne
Oblik
Balzam
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti