EUCERIN AQUAPHOR OBNAVLJAJUĆA MAST 69787

Šifra proizvoda:
 C054441
Eucerin
Proizvod je dostupan
25,89€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Aquaphor obnavljajuća njega za vrlo suhu, ispucalu kožu

Koža naporno radi kako bi zaštitila naše tijelo zato može postati jako suha, ispucala i oštećena. Potreban joj je pomoć!

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega pruža vrlo suhoj i nadraženoj koži S.O.S tretman. Stvara polupropusnu zaštitnu barijeru nad kožom koja podupire prirodni prijenos vodene pare i kisika omogućujući koži "disanje" i ojačava funkcije prirodne kožne barijere. Formula je obogaćena glicerinom i pantenolom. Glicerin u formuli učinkovit je hidratant koji privlači vodu i pomaže ju zadrži u koži. Djeluje zajedno s pantenolom koji pomaže ubrzati regeneraciju i obnavljanje, a također i hidratizira kožu.

- Ubrzava regeneraciju kože

- Klinički dokazano obnavlja suhu do vrlo suhu, ispucalu i nadraženu kožu

- Bez mirisa i konzervansa

Bez boja i mirisa Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega klinički i dermatološki dokazano obnavlja vrlo suhu, ispucalu i nadraženu kožu. 

Umirujuća, transparentna formula jednostavna je za nanošenje na problematične dijelove kože kao što su koljena i laktovi, ispucali zglobovi, zanoktice i pete. Sa samo nekoliko sastojaka dobro je podnošljiva na osjetljivoj koži i prikladna za upotrebu na djeci i bebama kao i malim opeklinama i koži nakon agresivnih dermatoloških tretmana kao što je terapija laserom ili kemijski piling1. Koža je regenerirana, zaštićena i obnovljena.

(1) Eucerin Aquaphor Obnavljajuća njega koristi se na reepitaliziranoj koži (nakon stvaranja novog tkiva) i ne na otvorenim, vlažnim ili ranama koje krvare. Potražite savjet dermatologa koliko je potrebno vremena nakon tretmana da biste počeli korisiti Eucerin Aquaphor njegu.

Kliničke i dermatološke studije pokazuju vrlo dobru učinkovitost i podnošljivost na izrazito suhoj, ispucaloj i oštećenoj koži.

Količina

220 ml 

Upotreba
Nanijeti po potrebi na zahvaćeno područje. Količina proizvoda veličine malog prsta obično je dovoljna za obje ruke. Količina proizvoda veličine srednjeg prsta je dovoljna za problematična područja na koži djeteta i njegu stopala. Nježno umasirati u kožu. Aquaphor se lako razmazuje kada je zagrijan prstima. Ne primjenjivati na otvorenim, vlažnim i ranama koje krvare. Pričekati stvaranje novog tkiva prije početka primjene.
Mjesto primjene
Koža
Oblik
Mast
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti