EUCERIN SUN SENSITIVE PROTECT DRY TOUCH SPREJ SPF30 69759

Šifra proizvoda:
 C066632
Eucerin
Proizvod je dostupan
28,36€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Pouzdana krema za sunčanje za osjetljivu kožu, uključujući kožu sklonu aknama, za tijelo. Kontinuirani aerosolni raspršivač s više rupica umiruje i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem. Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visok do vrlo visoki faktor zaštite od  UVA/UVB i HEVIS svjetlosti.

Količina

200 ml 

Upotreba
Dobro protresite, a zatim obilno nanesite prije bilo kakvog izlaganja suncu. Pustite da se potpuno upije i izbjegavajte izravan doticaj s odjećom i čvrstim površinama kako biste spriječili nastanak mrlja. Često ponovno nanosite. To je posebno važno nakon plivanja, znojenja i brisanja ručnikom jer se time smanjuje izvorna zaštita. Nikada ne raspršujte izravno na lice i izbjegavajte udisanje. Razina zaštite ovisi o nanesenoj količini; smanjena količina značajno će smanjiti razinu zaštite. Čak i kad nanesete kremu za zaštitu od sunca, nemojte predugo boraviti na suncu jer prekomjerno izlaganje predstavlja ozbiljan rizik za zdravlje, a ni visoki SPF-ovi ne nude 100%-tnu zaštitu. Novorođenčad i malu djecu uvijek držite podalje od izravne sunčeve svjetlosti. Tijekom i nakon nanošenja držite se podalje od svih izvora zapaljenja jer je aerosolno pakiranje veoma zapaljivo. Dodatne informacije potražite na pakiranju.
Sastojci
Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, CaprylicCapric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Dicaprylyl Carbonate, Acrylates-Octylacrylamide-Copolymer, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Aqua, Parfum
Mjesto primjene
Tijelo
Oblik
Sprej
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti