EUCERIN UREA 5% REPAIR - LOSION ZA TIJELO S 5% UREJE

Šifra proizvoda:
 C062215
Eucerin
Proizvod je dostupan
24,90€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Eucerin UreaRepair Plus losion za tijelo sa 5% ureje i ceramidima pruža suhoj i gruboj koži potrebnu dnevnu njegu. Sadržava jedinstvenu i visoko učinkovitu kombinaciju sastojaka - urea, ceramidi, prirodni čimbenici zadržavanja vlage (NMF) - koji vežu vlagu i obnavljaju prirodnu zaštitnu barijeru kože kako bi se spriječio daljnji gubitak vlage. Formula klinički i dermatološki dokazano pruža trenutno olakšanje i intenzivnu, dugotrajnu hidratizaciju, odgađa simptome suhe kože do 48 sati. Koža je hidratizirana, zaglađena i meka.

Losion je prikladan za odrasle, sa zrelom kožom ili dijabetičare te za djecu od 3.godine. Također, može se koristiti i kao pomoćna njega.

Količina

250 ml

 

Upotreba
Nježno umasirajte losion u kožu dok se u potpunosti ne upije. Nanesite losion onoliko često koliko je potrebno. Za najbolje rezultate koristiti u kombinaciji sa sredstvom za čišćenje suhe kože kao što je Eucerin UreaRepair ORIGINAL fluid za pranje sa 5% ureje.
Sastojci
Aqua, Glycerin, Urea, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Glucoside, Ethylhexyl Cocoate,Sodium Lactate, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic-Capric-Triglyceride,Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate SE, Hydrogenated Coco-Glycerides, Alanine, Arginine HCL, Carnitine, Ceramide NP, Cholesterol,Chondrus Crispus Extract, Glycine, Helianthus Annuus SeedOil, Lactic Acid, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium PCA, Tocopherol, Dimethicone, Methyl Benzoate, Pentylene Glycol, Decylene Glycol, Phenoxyethanol, Parfum
Mjesto primjene
Tijelo
Oblik
Losion
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti