FEMIGEL - VAGINALNI GEL S ULJEM ČAJEVCA

Šifra proizvoda:
 C055325
Proizvod trenutno nije dostupan
10,88€

Artikl je dostupan samo na upit

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Femigel® je vaginalni gel za prevenciju i pomoć u liječenju vaginalnih upala.

Femigel® sadrži optimalnu koncentraciju ulja čajevca (Melaluca Alternifolia) koje ima snažna antiseptička, antimikrobna (protubakterijsko, protuvirusno i protugljivično) i imunostimulativna svojstva.

Femigel® ne ostavlja mrlje na rublju, bez mirisa je, nemastan i ne nadražuje. Femigel® se jednostavno koristi pomoću jednokratnih vaginalnih aplikatora.

Femigel® je namijenjen ženama svih dobi za zaštitu od nepoželjnih mikroorganizama i za obnavljanje i očuvanje normalne vaginalne flore i vlažnosti.

Količina

5 aplikatora po 5 ml

Upotreba
Femigel® se može aplicirati odmah po pojavi osjećaja pečenja, svrbeža i iscjetka iz rodnice. Kod blago izraženih simptoma koristite 1 aplikator svaki treći dan. U težim će slučajevima možda biti potrebna češća primjena aplikatora (isprva svaki dan, a onda svaki drugi ili treći dan) tijekom kraćeg ili duljeg vremena, odnosno sve do nestanka simptoma. Ako ste koji dan propustili upotrijebiti preparat, nastavite sljedećeg ili kad vam to odgovara. Maksimalna učestalost korištenja preparata ograničena je na dva puta dnevno (ujutro i navečer). U slučajevima gdje treba primijeniti drugo antimikrobno sredstvo, Femigel® se koristi kao suplement za održavanje normalne vaginalne flore i profilaksu od recidiva. Nakon uspješno okončana tretmana preporučuje se korištenje Femigela® s vremena na vrijeme, jedan aplikator po potrebi (nakon kupanja u bazenima, saune, nakon promjene partnera, za vrijeme i nakon liječenja antibioticima, na putovanju, moru i slično) za redovno održavanje higijene i zdrave vaginalne flore.
Mjesto primjene
Intimno područje
Oblik
Gel
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti