GELOREVOICE PASTILE

Šifra proizvoda:
 gelorevoice-pastile
Proizvod je dostupan
Već od 9,50€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

GeloRevoice pastile štite vaše grlo. Proizvode umirujući, zaštitni film koji poput nježnog zavoja omogućuje vašem grlu regeneraciju i oporavak.

Pastile Gelorevoice brzo vraćaju glas te štite usnu šupljinu i sluznicu ždrijela:

  • Kod uporabe klimatskih uređaja (grijanje ili hlađenje)
  • Kod povećane uporabe glasa (glumci, pjevači, profesori, odgajatelji, najavljivači, spikeri…)
  • Kod upaljenog ili otečenog grla
  • Kod otežanog disanja kroz nos, također i zbog prehlade
  • Kod suhog kašlja
  • Kod pušenja

GeloRevoice pastile sadrže tri glavna nefarmakološka sastojka koji zajedno s mineralima pomažu aktivirati izlučivanje sline dok se pastila otapa. Zajedno smiruju nadraživanje i omogućuju izlječenje grla.

Pomažu spriječiti promuklost, kašalj i nelagodu te štite od infekcije.

Količina

20 kapsula

Upotreba
Odrasli i djeca starija od 6 godina: otopite pastilu (ne grizite je) u ustima, po potrebi više puta na dan, npr. svaka 2–3 sata; na dan smijete uzeti najviše 6 pastila. preporučujemo da pastile uzimate poslije jela možete uzimati u razmacima ili u dužem razdoblju otapajte pastile u ustima sporo da se posve otope i da se hidrogelni kompleks u cijelosti razvije i ravnomjerno rasporedi ne smijete žvakati pastile ili ih progutati cijele ne ližite pastile u ležećem položaju čuvajte pastile na suhom mjestu ispod 25 oC nakon uporabe dobro zatvorite aluminijski spremnik
Sastojci
GeloRevoice pastile sadrže: ksantan, karbomer i natrijev hijaluronidat. Hijaluronska kiselina (natrijev hijaluronidat) Karbomer Karbomeri su prašci koji se nalaze u tekućinama, kremama i gelovima – npr. u pasti za zube te proizvodima za njegu kože, kose i noktiju. Pomažu distribuirati ili izdvojiti netopljive čestice u tekućini. Također sprječavaju razdvajanje emulzije na uljne i tekuće sastojke. Ksantan Ksantanska guma je prirodna tvar za zgušnjavanje i stabilizaciju. Glavno joj je svojstvo sposobnost povećavanja viskoznosti tekućine. U prehrambenoj industriji ksantan često nalazimo u preljevima za salatu i mliječnim proizvodima, npr. jogurtima. Također se koristi u kozmetičkoj industriji za zgušnjavanje i povezivanje kreme. Drugi sastojci: manitol, natrijev hidrogenkarbonat, ksilitol, citratna kiselina, makrogol, aspartam, arome (aroma trešnje, mentol), kalijev hidrogenfosfat, cinkov stearat, silicijev dioksid.
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Pastile
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti