HELIOCARE 360 GEL OIL FREE SPF 50 50 ML

Šifra proizvoda:
 C052799
Proizvod je dostupan
33,18€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Heliocare® 360° Gel Oil-Free Dry Touch dizajniran je za najzahtjevnije kože u potrazi za punom zaštitom i laganom teksturom, bez ulja, s kontrolom sebuma i mat završnom obradom.

Pruža visoku foto-imuno zaštitu zanormalnu, mješovitu i masnu kožu, u područjima tople i vlažne klime. Zahvaljujući njegovim filterima i specifičnim Sastavma štiti od UVB, UVA, vidljivih i infracrvenih zraka na učinkovit i precizan način.

Antioksidacijski kompleks ekskluzivno za Fernblock®FC, bogat feruličnom i kofeinskom kiselinom, zelenim čajem i vitaminima C i E pojačava djelovanje fotoprotektora.Ostavlja kožu mekom, glatkom, suhom i bez neželjenog sjaja (aktivni kompleks dvostruke kontrole sjaja: kontrola sebuma i sredstvo za matiranje).

Količina

50 ml 

Upotreba
Samo za vanjsku upotrebu. Promućkati prije upotrebe. Nanijeti ravnomjerno prije izlaganja suncu. Ponoviti više puta tijekom dana te nakon plivanja ili znojenja. Izbjegavati direktan kontakt s očima.
Sastojci
Fernblock® FC (Fernblock obogaćen feruličnom i kofeinskom kiselinom), bioshield sustav (zaštita od vidljivog i infracrvenog svjetla), zeleni čaj, vitamini C i E, roxisomes
Mjesto primjene
Lice
Oblik
Gel
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti