LINEX COMPLEX KAPSULE

Šifra proizvoda:
 C052817
Linex
Proizvod je dostupan
12,40€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Linex® Complex je dodatak prehrani koji sadrži žive liofilizirane bakterijske kulture iz roda Lactobacillus, Lactobacillus rhamnosus GG, preporučene doze cinka (Zn), te vitamine B skupine (B1, B2 i B6), a namijenjen je odraslima i djeci starijoj od 6 godina.

Inovativan i visokokvalitetan Linex® Complex sadrži jednu od najispitivanijih bakterija na svijetu, Lactobacillus rhamnosus GG, koja vraća, odnosno održava ravnotežu crijevne mikrobiote. Laktobacili se uobičajeno nalaze u ljudskim crijevima i čine sastavni dio crijevne mikrobiote.

Linex® Complex pored lakotobacila sadrži i minerale i vitamine koji doprinose:

  • normalnoj funkciji imunosnog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa (Zn i vitamin B6)
  • smanjenju umora i iscrpljenosti (vitamini B2 i B6)
  • normalnom metabolizmu stvaranja energije (vitamini B1, B2 i B6)
  • održavanju normalnih funkcija sluznica (B2).

Fiziološka ravnoteža crijevne mikrobiote može biti narušena brojnim čimbenicima kao što su: virusne i bakterijske crijevne infekcije (prilikom putovanja, osobito u zemlje s povećanim rizikom od infekcija, infekcije uzrokovane rotavirusom…), liječenje antibioticima (antibiotici ubijaju ne samo štetne nego i korisne bakterije), stres, neuravnotežena ili neadekvatna prehrana, poremećaj uobičajenog bioritma.

Narušena ravnoteža crijevne mikrobiote (disbioza, disbakterioza) može uzrokovati probavne smetnje kao što su nelagoda u trbuhu, nadutostproljevslabljenje imunosnog sustava i kožne alergije kao npr. atopijski dermatitis (kronična upalna promjena na koži).

Uzimanje soja Lactobacillus rhamnosus GG koji se nalazi u Linex® Complex kapsulama može djelovati korisno na fiziološku ravnotežu crijevne mikrobiote, vraćanjem ravnoteže između korisnih i štetnih bakterija.

Cink i vitamini B skupine (B1, B2, B6) koji se također nalaze u Linex® Complex kapsulama su važni za opće zdravlje našeg organizma.

Količina minerala i vitamina u našem organizmu je smanjena kada je prehrana neadekvatna, kada organizam ima veće potrebe za njima ili u slučaju njihovog povećanog gubitka. Dehidracija i manjak navedenih i drugih minerala i vitamina može uzrokovati umor, gubitak energije i slabljenje našeg imuniteta.

Upozorenje:

Nemojte uzimati Linex® Complex ako ste preosjetljivi (alergični) na bilo koji sastojak ovog pripravka ili imate smanjenu imunosnu otpornost.

Količina

14 kapsula

Upotreba
Odrasli i djeca starija od 6 godina: 1 do 2 kapsule na dan. Linex® Complex kapsule mogu se uzimati tijekom antibiotske terapije kao i tjedan dana po završetku iste. Linex® Complex treba uzimati najmanje tri sata nakon uzimanja antibiotika. Ne uzimajte kapsulu s vrućim napitcima kako se ne bi uništile bakterije Lactobacillus rhamnosus GG.
Sastojci
Žive liofilizirane bakterijske kulture iz roda Lactobacillus, Lactobacillus rhamnosus GG, preporučene doze cinka (Zn), te vitamine B skupine (B1, B2 i B6).
Mjesto primjene
Usta.
Oblik
Kapsule.
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti