MULTI-GYN ŠUMEĆE TABLETE

Šifra proizvoda:
 C003115
Bioclin
Proizvod je dostupan
11,20€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Multi-Gyn Tablete se preporučuju za opću higijenu rodnice i za intenzivnu higijenu rodnice u slučaju pojačanog iscjetka ili iscjetka neugodnog mirisa, svrbeža, nadražaja i osjećaja žarenja. Jedna tableta je dovoljna za jednu bočicu otopine za ispiranje.

Multi-Gyn Tablete namijenjene su pripremi otopine za ispiranje rodnice, koja se primjenjuje Multi-Gyn Bočicom za ispiranje rodnice.

Količina

10 šumećih tableta

Upotreba
Napuniti Multi-Gyn bočicu za ispiranje rodnice mlakom vodom do vrha rebrastog dijela. Prelomiti jednu šumeću tabletu i otopiti je u vodi. Staviti aplikator u rodnicu. Nježnim pritiskom bočice, rodnica se ispire otopinom. Obratite se liječniku kada su tegobe rodnice ustrajne. Tablete nisu za primjenu kroz usta. Trudnoća i dojenje: Ako planirate trudnoću, savjetujemo ne koristiti Multi-Gyn bočicu za ispiranje rodnice do 3 dana nakon spolnog odnosa. Multi-Gyn bočica za ispiranje rodnice nije kontraceptiv. Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Mult-Gyn bočice za ispiranje rodnice ili Multi-Gyn tableta tijekom trudnoće ili dojenja. Međutim, uvijek savjetujemo da se obratite svom liječniku ako ste trudni.
Sastojci
Laktoza, limunska kiselina, natrijev bikarbonat, mliječna kiselina, polisaharidi lista Aloe Barbadensis, askorbatna kiselina. Glavni sastojak - 2QR-praškasti kompleks: patentom zaštićeni bioaktivni polisaharidi dobiveni iz pročišćenog ekstrakta lista Aloe Barbadensis.
Mjesto primjene
Intimno područje
Oblik
Šumeće tablete
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti