NORMISON - SPREJ ZA UHO

Šifra proizvoda:
 C035308
StigmaPharm
Proizvod trenutno nije dostupan
10,49€

Artikl je dostupan samo na upit

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Normison Sprej Za Uho 10ml namijenjen je za preventivnu i popratnu terapiju kod upala vanjskih zvukovoda, posebno kod čestog i dugotrajnijeg kontakta s vodom.

Normison sprej za uho može se koristiti u trudnoći i u periodu dojenja. Normison sprej za uho namijenjen je za odrasle osobe i djecu iznad  3 godine starosti.

 

Količina

10 ml 

 

Upotreba
Nakon kupanja, tuširanja, plivanja i ronjenja (u slatkoj ili slanoj vodi) pritiskom na raspršivač preporuča se raspršiti  2 do 3 potiska spreja (kod odraslih osoba) i 1 do 2 potiska spreja (kod djece) Normison spreja za uho u zvukovod. Ostavite sprej da djeluje 20 do 30 sekundi, držeći pritom glavu nagnutu u stranu. Nakon toga ispravite glavu i obrišite suvišak tekućine. Preostalu tekućinu u zvukovodu ostavite da ispari. Postupak ponoviti na drugom uhu. Normison sprej za uho upotrebljava se zagrijan na temperaturu tijela. Ako u zvukovodu ima ušne masti, nakupine mrtvih stanica kože i drugih naslaga, prije primjene Normison spreja za uho preporuča se čišćenje vanjskog zvukovoda Cerustop uljem za čišćenje uha.
Sastojci
Normison sprej za uho sadrži izopropilni alkohol, vodu, octenu kiselinu i dekspantenol.
Mjesto primjene
Uho.
Oblik
Sprej.
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti