OCTENISAN LOSION ZA PRANJE

Šifra proizvoda:
 conf-octenisan-losion-za-pranje
Schülke & Mayr
Proizvod je dostupan
Već od 6,01€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Losion za pranje na bazi odabranih sredstava koji ima osobine dekontaminacije.

Octenisan losion za pranje je losion za higijensko pranje cijelog tijela i kose, koji ima osobine dekontaminacije uključujući protiv multirezistentnih patogena. pH vrijednost neutralna za kožu, prikladan za sve tipove kože, bez umjetnih boja i parfema.

Octenian losion za pranje je losion koji sadrži djelatnu tvar oktenidin, lokalni antiseptik, te se zbog toga losion koristi kao antiseptički losion u svrhu dekontaminacije npr. multirezistentnih patogena te kao priprema za operaciju ili za prevenciju. Iza upotrebe octenian losiona za pranje u svrhe antiseptičkog pranja stoji velik broj najnovijih kliničkih ispitivanja.

Octenian losion za pranje je pogodan i za pranje kose, kao i tijela i lica, a zbog dodatka alantoina  emolijentnih tvari ne uzroku isušivanje i nadraženost.

Količina

150, 500 ili 1000 ml

Upotreba
Za pranje pacijenata nanijeti nerazrijeđen octenisan losion za pranje na vlažnu rukavicu za pranje i jednoliko utrljati na odgovarajuće dijelove tijela (vrijeme djelovanja 1 min) i isprati.
Sastojci
Aqua, Cocamidopropylamine, Oxide, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Octenidine HCI, Allantoin.
Mjesto primjene
Tijelo
Oblik
Losion za pranje
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti