OMNI BIOTIC FLORA PLUS VREĆICE 28

Šifra proizvoda:
 C055595
Proizvod je dostupan
41,95€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

OMNi-BiOTiC® FLORA plus+ sadrži 4 bakterijska soja ženskog spolnog sustava sa sposobnošću razmnožavanja koji su otporni na želučane sokove, žučnu kiselinu i ostale probavne sekrete u kvalitativno i kvantitativno idealnoj kombinaciji:
• Lactobacillus crispatus LBV88
• Lactobacillus gasseri LBV150N
• Lactobacillus rhamnosus LBV96
• Lactobacillus jensenii LBV116

 

Sastojci: Maltodekstrin, fruktooligosaharidi (FOS),  bakterijski sojevi*, kukuruzni škrob

 

*4 ljudska bakterijska soja s najmanje 5 milijardi klica u 1 vrećici (2 g) i 10 milijardi klica u 2 vrećice (4 g):

Lactobacillus crispatus LBV88

Lactobacillus rhamnosus LBV96

Lactobacillus gasseri LBV150N

Lactobacillus jensenii LBV116

Za djelovanje probiotika i sinbiotika nužno je da bakterijski sojevi sadržani u proizvodu prežive put do crijeva i tamo stignu na najvišem stupnju aktivnosti kako bi se upravo u crijevima mogla ispoljiti njihova specifična svojstva. Zbog toga je neophodno da se suhosmrznuti crijevni simbionti prije primjene rehidriraju i aktiviraju izvan tijela u za njih povoljnom miljeu. Sposobnost preživljavanja i razmnožavanja mješavine kultura mikroorganizama te broj jedinki (CFU) liofiliziranih bakterijskih sojeva zajamčeni su do isteka roka valjanosti.

Količina

28 vrećica

 

Upotreba
Uporaba: 1-2 x 1 vrećicu OMNi-BiOTiC® Flora plus+ (2 g) umiješati u 100-200 ml vode, pričekati vrijeme aktivacije 1 minutu, ponovo promiješati i popiti. Preporučuje se popiti na prazan želudac. Ako uzimate OMNi-BiOTiC® Flora plus+ 2x dnevno, preporučuje se koristiti ga prije doručka i prije večere.
Sastojci
Maltodekstrin, fruktooligosaharidi (FOS), bakterijski sojevi*, kukuruzni škrob *4 ljudska bakterijska soja s najmanje 5 milijardi klica u 1 vrećici (2 g) i 10 milijardi klica u 2 vrećice (4 g): Lactobacillus crispatus LBV88 Lactobacillus rhamnosus LBV96 Lactobacillus gasseri LBV150N Lactobacillus jensenii LBV116
Oblik
Vrećice
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti