PLIVIT MAGNEZIJ ŠUMEĆE TABLETE

Šifra proizvoda:
 C054201
Pliva
Proizvod je dostupan
8,07€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Plivit Magnezij šumeće tablete je vitaminsko-mineralni dodatak prehrani koji sadrži kombinaciju magnezijevog citrata, karbonata i oksida zajedno s vitaminima B6, B9 i B12. Visoko učinkovit magnezijev citrat omogućava bolju iskoristivost u odnosu na čisti magnezijev oksid.

Magnezij je važan element u našem organizmu, čija dnevna potreba od 375 mg ovisi o unosu putem prehrane i putem različitih pripravaka – njegov nedostatak u tijelu često primijetimo kroz bolne grčeve u mišiću. Plivit Magnezij šumeće tablete sadrži kombinaciju magnezijevog citrata, karbonata i oksida, koja omogućava bolju iskoristivost u organizmu u odnosu na čisti magnezijev oksid. Vitamini B6, B9 i B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Plivit Magnezij šumeće tablete se preporučuje uzimati:

  • kod pojačanog mišićnog napora

  • uslijed pojačane tjelesne aktivnosti

  • kod česte izloženosti napetim i stresnim situacijama.

Količina

20 šumećih tableta

Upotreba
Odrasli i djeca starija od 12 godina uzimaju 1 šumeću tabletu na dan otopljenu u čaši vode. Veličina pakiranja: 20 šumećih tableta sa sladilom i okusom limuna.
Sastojci
Sastojci u dnevnoj dozi (jedna šumeća tableta) PU* Magnezij 375 mg 100% Vitamin B6 4,2 mg 300% Vitamin B9 400 μg 200% Vitamin B12 7,5 μg 300%
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Šumeće tablete
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti