PROCULIN SOFT LENS OTOPINA ZA LEĆE 100 ML

Šifra proizvoda:
 C061776
Alkaloid
Proizvod je dostupan
5,64€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Za čišćenje, uklanjanje proteinskih naslaga, dezinfekciju, ispiranje, čuvanje, stavljanje i vlaženje. Za meke kontaktne leće.

Preporučuje se za osjetljive oči.

Sadrži natrijev hijaluronat koji poboljšava vlaženje leća i povećava podnošljivost nošenja leća zahvaljujući svojim viskozno-elastičnim svojstvima. Otopina vlaži leće ne samo nakon stavljanja nego i tijekom dana zahvaljujući svojem svojstvu “zaključavanju vode”. Poboljšava udobnost nošenja leća te smanjuje nadraženost očiju i suhoću.

Pažljivo pročitajte upute i upozorenja radi pravilnog korištenja otopine PROCULIN® SOFT LENS u kombinaciji s kontaktnim lećama.

Količina

100 ml 

Upotreba
Pažljivo operite ruke prije vađenja leća iz očiju ili kutijice za leće. Obrišite ruke čistim ručnikom. Zakretanjem čepa na bočici slomit će se jamstveni pečat. Leće odmah nakon vađenja očistite pomoću nekoliko kapi otopine PROCULIN® SOFT LENS. Leću stavite na dlan jedne ruke, a kažiprstom druge ruke nježno je trljajte 10 do 15 sekundi da biste je očistili. Leće isperite otopinom PROCULIN® SOFT LENS. Da biste leće dezinficirali, stavite ih u kutijicu za leće napunjenu svježom otopinom PROCULIN® SOFT LENS i ostavite tako najmanje 6 sati. Leće uklonite iz kutijice nakon ciklusa dezinficiranja, isperite ih otopinom PROCULIN® SOFT LENS i stavite u oči. Kutijicu za leće isperite otopinom PROCULIN® SOFT LENS i ostavite je neka se osuši na zraku. Nemojte dirati vrh kapaljke na bočici jer biste mogli onečistiti otopinu. Bočicu čvrsto zatvorite odmah nakon korištenja. Ostale upute: Ako su leće bile pohranjene dulje od 7 dana, potrebno ih je ponovno očistiti i dezinficirati prije nošenja. Često mijenjajte kutijicu za leće da biste spriječili infekciju uslijed onečišćenja. Nemojte koristiti ako je jamstveni pečat oštećen. PROCULIN® SOFT LENS nemojte miješati ni koristiti s drugim tekućinama za kontaktne leće ako to nije navedeno u uputama za korištenje. Preostalu otopinu kutijici za leće uvijek zamijenite svježom. Nemojte koristiti nakon isteka roka valjanosti. Nemojte mijenjati sustav kontaktnih leća bez savjetovanja s liječnikom / specijalistom za kontaktne leće. Nikada nemojte koristiti vodu iz slavine kao zamjenu za tekućinu za kontaktne leće. Nemojte koristiti: Ako vam je propisan lijek za oči, savjetujte se s oftalmologom ili specijalistom za kontaktne leće prije korištenja lijeka u kombinaciji s kontaktnim lećama. U slučaju nadraženosti oka, prekinite korištenje i savjetujte se s liječnikom/specijalistom za kontaktne leće. Čuvajte izvan dohvata djece. Čuvajte na temperaturi od 4ºC do 25ºC (od 40ºF do 77ºF). Zaštitite od izravne sunčeve svjetlosti. Otopinu čuvajte u originalnoj ambalaži. Iskoristite unutar 3 mjeseca od otvaranja."
Sastojci
Polikvaternij, hijaluronat Konzervans: PHMB 0,0002%
Mjesto primjene
Oči
Oblik
Otopina
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti