AURIDOL KAPI ZA UHO 7G

Šifra proizvoda:
 C062206
Salveo
Proizvod je dostupan
10,50€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Auridol kapi za uho sadrže 0,5% otopinu lidokainklorida u bezvodnom glicerolu.

Kapi za uho koje pomaže kod:

  • upalnih stanja gdje se javljanju oticanje, boli i svrbež vanjskog ušnog kanala
  • boli i tegoba izazvanih čestim izlaganjem vodi i vlazi (bazen)
  • tegoba izazvanih dugotrajnim korištenjem slušalica
  • začepljenja vanjskog ušnog kanala voskom

Odrasli i djeca starija od 12 godina: 2 kapi u svako uho do 3 puta na dan. Ako nakon 3 dana nema poboljšanja ili ako se osjećate lošije, obratite se svom liječniku.

Djeca starija od 6 mjeseci: 2 kapi u svako uho do 3 puta na dan. Koristiti samo pod nadzorom odrasle osobe ili liječnika. Ako nema poboljšanja nakon 3 dana ili ako se osjećate lošije, obratite se svom liječniku. U slučaju primjene u djece potrebno je uho zaštititi vatom.

Količina

7 g

Upotreba
Operite ruke i uklonite zatvarač bočice. Nagnite glavu ili lezite na bok tako da tretirano uho bude okrenuto prema gore. Lagano povucite ušku (dio ispod ušnog kanala). Okrenite bočicu Auridola naopako i pritiskom na obje strane nanesite 1-2 kapi u uho. Ostanite nekoliko minuta u istom položaju da bi kapi mogle otjecati niz ušni kanal. Obrišite višak tekućine čistom maramicom. Nakon primjene preporuča se vanjski ušni kanal zatvoriti vatom. Vratite zatvarač na bočicu. Najmanje 30 minuta nakon primjene kapi ne preporučuje se uporaba bilo kojih drugih lijekova ili kapi za uho.
Sastojci
GLICEROL prijanja uz kožu i stvara zaštitnu barijeru u vanjskom ušnom kanalu, osmotskim putem uklanja vodu iz otečenih tkiva što dovodi do smanjenja otekline i boli LIDOKAIN se koristi kao pomoćno sredstvo kod površinske anestezije, pojačava djelovanje glicerola i dodatno smiruje bol u uhu
Mjesto primjene
Uho
Oblik
Kapi
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti