SIMAKTIV TABLETE

Šifra proizvoda:
 C063233
Proizvod trenutno nije dostupan
7,32€

Artikl je dostupan samo na upit

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Jedinstvena dvoslojna tableta sadrži dvije aktivne komponente koje se svojim djelovanjem međusobno nadopunjuju: simetikon razbija mjehuriće plina u crijevima, aktivni ugljen veže oslobođene plinove postupno osiguravajući njihovu potpunu eliminaciju iz želudca.

SIMAKTIV djeluje već za 15 minuta!

Originalna, inovativna tehnologija izrade dvoslojne tablete omogućuje oslobađanje 50% sastojaka u roku od 15 minuta nakon njezinog dospijeća u želudac, dok se ostatak oslobađa u crijevima tijekom 60 minuta.

  • podrigivanje
  • nadimanje
  • loša probava
  • bolovi i grčevi u trbuhu
  • plinovi

Ovi neugodni simptomi posljedica su prekomjernog nakupljanja plinova u želudcu i crijevima i od njih pati gotovo 30% ljudi.

Način djelovanja: učinkovitost ovog medicinskog sredstva se temelji isključivo na mehaničkom djelovanju: simetikon djeluje protiv stvaranja mjehurića plina a aktivni ugljen apsorbira plin. Dvoslojna tableta oslobađa približno 50% sastojaka u želudcu u roku od 15 minuta. Razlaganje tablete se završava u crijevima u roku od jednoga sata. Simetikon i aktivni ugljen se ne resorbiraju u gastrointestinalnom traktu i ne ometaju resorpciju hranjivih tvari.

Količina

20 tableta

Upotreba
Doziranje i način uporabe: odrasli: 4 tablete dnevno, po mogućnosti 2 tablete nakon bilo kojeg glavnog obroka. Poznata neželjena djelovanja: zbog prisustva aktivnog ugljena stolica može biti tamno smeđa čak i ukoliko se proizvod konzumira u preporučenim dozama. Ovakva obojanost stolice je potpuno normalna i nije znak bolesti. Nisu primijećena ni prijavljena srednjoročna ni dugoročna neželjena djelovanja. Proizvod ne utječe negativno na sposobnost upravljanja vozilima ili rukovanja strojevima.
Sastojci
Jedna tableta sadrži: Simetikon: 50mg i aktivni ugljen: 300mg.
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Tablete
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti