SINEKOLIN KAPSULE

Šifra proizvoda:
 C012703
Herba Laboratorij
Proizvod trenutno nije dostupan
17,38€

Artikl je dostupan samo na upit

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Upale mokraćnih puteva su ozbiljan zdravstveni problem koji zahvaća velik broj ljudi. Najčešće su upale mokraćnog mjehura, a simptomi su učestalo, otežano i bolno mokrenje praćeno peckanjem u mokraćnoj cijevi. Mokraća je mutna i tamnije boje. 

Sinekolin® kaspule sadrže list medvjetke koji doprinosi normalnoj funkciji donjeg urinarnog trakta.

Bakterija Escherichia coli, najčešći uzročnik upale mokraćnih puteva, veže se za epitel mokraćnog sustava svojim izdancima (fimbrijama) i stvara zaštitnu ovojnicu, što doprinosi njenoj otpornosti.

Količina

20 kapsula

Upotreba
2 puta dnevno po 1 kapsula. Popiti s malo tekućine, neovisno o jelu. Upozorenje: Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Osobe s oštećenjima bubrega i osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne uzimati s američkom brusnicom i vitaminom C. Ne preporučuje se uzimati trudnicama, dojiljama, osobama s povišenim krvnim tlakom i djeci mlađoj od 12 godina.
Sastojci
Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule): suhi ekstrakt lista breze, Betula alba: 300 mg, suhi ekstrakt lista medvjetke, Arctostaphylos uva-ursi: 224 mg; 22,4 mg arbutina, suhi ekstrakt kore korjena žutike, Berberis vulgaris: 224 mg. Sastojci: list breze, Betula alba, list medvjetke, Arctostaphylos uva-ursi, kora korjena žutike Berberis vulgaris, želatina, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Kapsule
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti