SINUTROP FORTE TABLETE

Šifra proizvoda:
 C056047
Sarmenta
Proizvod je dostupan
9,60€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Sinutrop Forte je formuliran za učinak na nos, sinuse, grlo i grkljan. Sadrži ekstrakt korijena žutog srčanika, ekstrakt cvjetova divizme, ekstrakt cvjetova crne bazge, ekstrakt biljke sporiša, ekstrakt korijena bijele pelargonije.

Je li ovaj proizvod za mene?

Tradicionalni biljni lijekovi poput divizme, pelargonije i bazge desetljećima dokazano pomažu kod akutnih simptoma upale sinusa i prehlade, a također nerijetko problemi sa sinusima dolaze i od peludnih hunjavica i alergija. U svojoj standardiziranoj koncentraciji Sinutrop FORTE u samo 1 tableti osigurava dnevnu dozu 5 sastojaka za zdravlje dišnih puteva.

  • formuliran za učinak na dišni sustav: nos, sinuse, grlo i grkljan
  • preporučuje se progutati tabletu uz pomoć vode
  • ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina; ne preporučuje se osobama s povišenom želučanom kiselinom, čirom želuca i dvanaesnika; ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu

Sastojci:

Sastojak Žuti srčanik

(Gentiana

 lutea L)

Sporiš

(Verbena officinalis L)

Divizma

(Verbascum  thapsiforme L)

Crna bazga

(Sambucus nigra L)

Ljekovita pelargonija

(Pelargonium sidoides DC)

1 tableta 50 mg 50 mg 50 mg 50 mg 30 mg

Količina

30 tableta

 

Upotreba
Preporučena dnevna doza je 1 tableta. Za djecu od 12. godine života i odrasle preporučuje se progutati obloženu tabletu uz pomoć vode. Upozorenje: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina. Ne preporučuje se osobama s povišenom želučanom kiselinom, čirom želuca i dvanaesnika. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu.
Sastojci
Mikrokristalinična celuloza, ekstrakt korijena žutog srčanika (Gentiana lutea L) DER 5:1, ekstrakt biljke sporiša (Verbena officinalis L) DER 5:1, ekstrakt cvjetova divizme (Verbascum thapsiforme L) DER 5:1, ekstrakt cvjetova crne bazge (Sambucus nigra L) DER 10:1, kalcijev fosfat, ekstrakt korijena ljekovite pelargonije (Pelargonium sidoides DC) DER 10:1, umrežena natrij-karboksimetilceluloza, hidroksipropil metilceluloza, magnezijeve soli masnih kiselina, polidekstroza, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja; silicijev dioksid, polietilen glikol, talk, bojila; titanijev dioksid, riboflavin, Brilliant blue FCF.
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Tablete
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti