SOLGAR L-GLUTAMIN KAPSULE

Šifra proizvoda:
 C025384
Solgar
Proizvod je dostupan
21,36€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

SOLGAR L-GLUTAMIN 500 mg kapsule:

  • Aminokiselina koju trebaju svi mišići u našem tijelu

  • Popularna kod ljudi koji imaju aktivni životni stil

  • Dobar dodatak kod onih koji već uzimaju proteine sirutke

  • Pogodno za vegane i vegetarijance

L-glutamin je najzastupljenija aminokiselina u našem tijelu i velike količine su pohranjene u mišićma. Zapravo, oko 60 % sveukupne količine aminokiselina u mišićima otpada na glutamin. Glutamin je neesencijalna aminokiselina (naše tijelo ju može sintetizirati), ali, budući da osigurava gorivo našim mišićima, u nekim situacijama potrebe za glutaminom su povećane. Naprimjer, tijekom intenzivnog vježbanja se prazne rezerve glutamina, jer je tijelo pod stresom i mišići zahtijevaju veće količine ove aminokiseline.

Prirodni izvor glutamina je govedina hranjena travom, riba (koja nije iz uzgoja), svježi sir, šparoge i brokula. Čak i kad se osigura visok unos hrane bogate glutaminom ili dodatni unos glutamina u obliku proteina sirutke, uzimanje dodatka može imati povoljne utjecaje.

SOLGAR L-GLUTAMIN 500 mg kapsule na biljnoj bazi su pogodne za vegane, vegetarijance te osobe na košer prehrani. Preporučeni unos je 1 kapsula na dan.

Svi Solgar® proizvodi imaju "Zlatni standard" za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar® je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

Količina:

50 kapsula

Upotreba
1 kapsula dnevno, između obroka.
Sastojci
Sastojci u dnevnoj dozi (1 kapsula): L-glutamin 500 mg
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Kapsule
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti