Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

STERIMAR - BABY SPREJ ZA HIGIJENU NOSA

Šifra proizvoda:
 C000896
Sterimar
Proizvod je dostupan
8,50€/64,04kn

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€ (376.73kn)

Opis proizvoda

Izotonična otopina prirodne morske vode, Sterimar Baby za higijenu nosa je proizvod posebno namijenjen ispiranju osjetljive nosne šupljine novorođenčadi i dojenčadi. Preporučuje se za svakodnevno čišćenje nosa i zaštitu od moguće upale dišnih putova novorođenčadi i dojenčadi, koje se mogu razviti ako je nos neprohodan. Posebno dizajnirani aplikator sa zaštitnim graničnikom, prilagođen niži tlak raspršivanja i nježne mikročestice omogućuju sigurnu upotrebu proizvoda već od novorođenačke dobi.

Sterimar Baby za higijenu nosa je izotonična otopina prirodne morske vode, bogata morskim mineralima i elementima u tragovima, koja je razrijeđena do koncentracije soli NaCl kao u tjelesnim stanicama.

Otopina ne sadrži konzervanse.

Količina

50 ml 

Upotreba
Sterimar Baby za higijenu nosa se preporučuje koristiti svakodnevno, 2 do 6 puta na dan, a po potrebi i češće. Kratkim pritiskom na aplikator raspršiti u obje nosnice, ostaviti da kratko djeluje i višak iscuri, a zatim djetetu obrisati nos. Korištenje nema vremenskog ograničenja. Čišćenje nosa djeteta preporučuje se prije svakog dojenja i hranjenja djeteta, jer će se tako spriječiti disanje na usta, gutanje zraka i dojenačke kolike kao česta posljedica gutanja zraka.
Sastojci
Sterimar Baby za higijenu nosa je izotonična otopina prirodne morske vode, bogata morskim mineralima i elementima u tragovima, koja je razrijeđena do koncentracije soli NaCl kao u tjelesnim stanicama. Otopina ne sadrži konzervanse.
Mjesto primjene
Nos.
Oblik
Sprej.
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€ (376.73kn)

  • Akcije i popusti