Sudocrem je jednostavan i učinkovit saveznik svih majki već 80 godina. Sudocrem® štiti, smiruje i pomaže kod crvene i ranjive kože uključujući pelensko područje i druga mjesta s ispucanom i nadraženom kožom.

Kada upotrijebiti Sudocrem?

Sudocrem je vaš jednostavan i učinkovit saveznik kad god vi ili član vaše obitelji ima problem s kožom kojoj je potrebna nježna njega.

Sudocrem štiti, smiruje i pomaže u obnovi kože. Poseban hipoalergeni sastav čini Sudocrem jedinstvenim proizvodom koji štiti i smiruje crvenu i ranjivu kožu, te je učinkovit u smirivanju drugih stanja kože, uključujući ispucanu i nadraženu kožu.

Na područje koje pokrivaju pelene nanijeti 3-5 puta dnevno, ili po potrebi.

Prikladan za sve tipove kože, mladu i staru.

Kako upotrijebiti Sudocrem?

Pelenski osip

Sudocrem se može primijeniti prilikom svake promjene pelene kako bi se ublažio pelenski osip i zaštitila koža vaše bebe.

1. korak: Očistite i osušite bebinu guzu.

2. korak: Čistim i suhim rukama nanesite malu količinu kreme Sudocrem na vrh prsta. Imajte na umu da je dovoljna mala količina.

3. korak: Nježno utrljajte Sudocrem u kožu laganim, kružnim pokretima. (Izbjegavajte trljanje, posebno ako koža izgleda upaljeno.)

4. korak: Na koži mora ostati tanak, proziran sloj kreme. Ako je još vidljiva bijela boja kreme, vjerojatno ste stavili previše. (U tom će slučaju s vašom bebom biti sve u redu, samo stavite manje kreme sljedeći put.)

5. korak: Ponovite primjenu kreme na bebinu guzu prema potrebi.

Druge upotrebe

1. korak: Čistim i suhim rukama nanesite malu količinu kreme Sudocrem na vrh prsta.

2. korak: Nježno utrljajte Sudocrem na područje zahvaćeno osipom laganim, kružnim pokretima.

3. korak: Na koži mora ostati tanak, proziran sloj kreme. Ako je još vidljiva bijela boja kreme, vjerojatno ste stavili previše. (Sve je u redu, samo stavite manje kreme sljedeći put.)