TIGROVA MAST

Šifra proizvoda:
 conf-tigrova-mast-19g
Proizvod je dostupan
Već od 9,95€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Stvara osjećaj topline koji pomaže u borbi protiv boli. Povećava cirkulaciju krvi u području nanošenja, čime se ubrzava proces ozdravljenja.

Tigrova mast je najpoznatija mast na svijetu za ublažavanje bolova, cija tajna formula datira od prije 1500 godina kada se upotrebljavala samo za potrebe careva.

Komercijalna uporaba Tigrove masti traje više od 100 godina, što je dokaz postojanosti njene kvalitete i ucinkovitosti.

Tigrova mast je ime kojem vjeruju generacije zadovoljnih korisnika jer ublažava bol, opušta, daje osjecaj ugode i za tijelo i um, vracajuci ravnotežu narušenu modernim nacinom i tempom života.

TIGROVA MAST jedinstven spoj 100% prirodnih, kvalitetnih i najfinijih etericnih ulja.

Crvena Tigrova Mast

Proizvod sa većom koncentracijom eteričnih ulja i djeluje intenzivnije u otklanjanju boli, dok je bijela Tigrova mast nježnija, popularnija među ženama, te se koristi za masažu i kod laganih glavobolja, a  pogodna je i za inhalaciju  kod začepljenosti nosaprehlade i upale sinusa.

Aktivni sastojci Tigrove masti su kamfor, mentol, ulje kajuputa, ulje mente i ulje klinčića.

Kamfor se tradicionalno koristi za liječenje reume i upalnih stanja. Stvara osjećaj topline koji pomaže u borbi protiv boli.

Povećava cirkulaciju krvi u području nanošenja, čime se ubrzava proces ozdravljenja. Kamfor ima blagi lokalni anestetski učinak što doprinosi ublažavanju boli u mišićima, prilikom uganuća, uboda insekata i kod lokalne iritacije kože.

Kajuput ulje je prirodni antiseptik. Olakšava tegobe kod reume, istegnutih mišića i ligamenata, uganuća, modrica, napetosti mišića, iščašenja diska, bolova u križima i išijasa. Nakon nanošenja, ulje kajuputa potiče cirkulaciju i proizvodi ugodan osjećaj topline oko područja primjene.

Ulje klinčića ima jaka denzifekcijska svojstva. Grije kožu i smanjuje otekline. Kvalitetan je anestetik i učinkovito se koristi za ublažavanje boli i nelagode uzrokovane artritisom i reumom. Također ima svojstvo odbijanja kukaca.

Mentol ima anestetska i protunadražujuća svojstva. Koristi se kao analgetik sa brzim djelovanjem za reumu i artritis.

Bijela Tigrova Mast

Pomaže kod glavobolja, posebno kod neuralgija, bolova u mišićimaišijasabolova u ledima, bolova kod udaraca, nagnječenja i isčašenja, začepljenja nosa i prehlade, kod sportskih ozljeda, za opuštanje mišića, otklanjanje umora kod premorenosti, pospješuje cirkulaciju.

Upotreba
Budući da je Tigrova mast prirodna, nema nuspojava, može se koristiti i 3-4 puta na dan kroz duže vrijeme, bez nuspojava. Mast je isključivo za vanjsku upotrebu. Ne smije se uzimati oralno. Ne smije se koristiti kod djece mlađe od 2 godine starosti. Treba izbjegavati kontakt s očima i drugim sluznicama.
Sastojci
Camphor (INCI): 11.0 % Menthol (INCI): 10.0 % Cajuput Oil – Melaleuca cajeputi oil (INCI) : 7.0 % Dementholised Mint Oil : 6.0 % Clove Oil – Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil (INCI) : 5.0 % Cassia Oil – Cinamomum cassia oil (INCI) : 5.0 % Yellow Soft Paraffin – Paraffinum liquidum (INCI) Hard Paraffin INCI = International Nomenclature of Cosmetics Ingredients
Mjesto primjene
Tijelo
Oblik
Mast
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti