ULTRABIOTIQUE KAPSULE

Šifra proizvoda:
 C026028
Yves Ponroy
Proizvod je dostupan
5,55€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Dodatak prehrani s kulturama mikroorganizama.

Ultrabiotique sadrži odabrane, dobre bakterije prirodno prisutne u crijevima odraslih. To su bakterije roda Lactobacillus i Bifidobacterium, čiji broj opada u stresnim situacijama, pri duljim putovanjima i terapiji antibioticima.

Jedna Ultrabiotique kapsula sadrži 4 milijarde dobrih bakterija, a pakiranje od 16 kapsula dovoljno je za 8 dana upotrebe. Odabrane kulture mikroorganizama otporne su na želučanu kiselinu i žučne soli što znači da dolaze neoštećene upravo tamo gdje ih trebate.

Dnevna doza (dvije kapsule) sadrži kulture mikroorganizama (8 x 10⁹ cfu*):

  • Lactobacillus acidophilus
  • Bifidobacterium lactis
  • Lactobacillus plantarum
  • Bifidobacterium breve

Količina

16 kapsula

Upotreba
Djeca 3-6 godina: jedna kapsula na dan. Kapsulu otvorite i sadržaj pomiješajte s kompotom ili jogurtom. Djeca starija od 6 godina i odrasli: dvije kapsule na dan (ujutro i navečer tijekom obroka). Primjenjivati 8 dana. Ponoviti ako je potrebno. NAPOMENA: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje.
Sastojci
Tvari za povećanje volumena: celuloza; kapsula (želatina; bojilo: titanijev dioksid) kulture mikroorganizama (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium breve); tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijeva sol masnih kiselina. Sadrži gluten, soju i mlijeko.
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Kapsule
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti