DR.WOLFF VAGISAN CREMOLUM ZA VAGINALNU SUHOĆU

Šifra proizvoda:
 C056925
Dr.Wolff
Proizvod je dostupan
11,73€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Cremolum je vagitorij koji je jedinstven po svojim značajkama. Otapa se u toplini rodnice stvarajući kremu s dugotrajnim ublažavajućim učinkom – što je velika prednost za žene koje se nerado koriste aplikatorom za nanošenje kreme.

Male količine mliječne kiseline daju kremi koja se stvara u rodnici pH faktor (kiselost) od približno 4,5 – stoga Vagisan Cremolum za vlaženje pomaže u održavanju zdrave okoline u rodnici.

Napomena: Ako se tegobe ne povlače, razmislite o posjeti liječniku.

Količina

16 vagitorija

Upotreba
Vagisan Cremolum za vlaženje preporučuje se ženama koje se nerado koriste aplikatorom. Za primjenu u rodnici, umetnite jedan Cremolum vagitorij u rodnicu, po mogućnosti prije odlaska na spavanje. Vagitorij se može primjenjivati jedanput dnevno ili rjeđe (primjerice 2-3 puta tjedno), ovisno o individualnim simptomima. Preporučujemo nošenje dnevnog uloška kada upotrebljavate ovaj proizvod. Vagisan Cremolum za vlaženje može se primjenjivati tijekom trudnoće i dojenja.
Sastojci
Kalcijev laktat, cetostearilni alkohol, hidrogenirani kokosovi gliceridi, mliječna kiselina, PEG-20 gliceril stearat, natrijev karbomer Vagitorij ne sadrži hormone, mirise ni konzervanse. Vagisan Cremolum za vlaženje je medicinski proizvod
Mjesto primjene
Rodnica
Oblik
Vagitorij
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti