DR.WOLFF VAGISAN KREMA ZA VLAŽENJE RODNICE

Šifra proizvoda:
 C032950
Dr.Wolff
Proizvod je dostupan
13,75€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Prva krema za suhoću rodnice, koja ne sadrži hormone

Za razliku od pripravaka na bazi vode (gela) Vagisan Krema za vlaženje jest krema. Kreme uvijek sadrže lipide koji djeluju umirujuće, uz dodatak visokog udjela vode.

Glatka, bijela krema ne sadrži hormone (estrogene) te se stoga može upotrebljavati zajedno s hormonskom nadomjesnom terapijom ili izmjenjivati s vaginalnim kremama ili vagitorijima na bazi hormona (estrogen). Zahvaljujući dodanoj mliječnoj kiselini pH vrijednost kreme iznosi 4,5 te tako Vagisan Krema za vlaženje pomaže u održavanju prirodne kiselosti (pH) u rodnici.

Redovita primjena Vagisan Kreme za vlaženje može pomoći u prevenciji nadraženosti i upale u rodnici i vanjskom genitalnom području, uzrokovanih suhoćom.

Kod vaginalne suhoće Vagisan krema za vlaženje može se primjenjivati po potrebi prije spolnog odnosa. Budući da krema ne utječe na pokretljivost spermija, može se primjenjivati dok pokušavate začeti.

Količina

50 g

Upotreba
Vagisan Krema za vlaženje može se primjenjivati u rodnici (aplikatorom) ili na vanjskom genitalnom području. Za primjenu u rodnici aplikator do pola napunite kremom i kremu unesite u rodnicu, po mogućnosti prije odlaska na spavanje. Krema se može primjenjivati jedanput dnevno ili rjeđe (primjerice 2 - 3 puta tjedno), ovisno o individualnim simptomima. Preporučujemo da nosite dnevni uložak kada upotrebljavate proizvod. Za njegu vanjskog genitalnog područja i otvora rodnice Vagisan Krema za vlaženje može se nanositi izravno na to područje više puta dnevno po potrebi. Može se primjenjivati tijekom trudnoće i dojenja. Kod suhoće rodnice Vagisan Krema za vlaženje može se primjenjivati po potrebi prije spolnog odnosa.
Sastojci
Voda, Benzilni Alkohol, Cetearilni Alkohol, Cetil Palmitat, Mliječna Kiselina, Oktildodekanol, Polisorbat 60, Natrijev Laktat, Sorbitan Stearat Krema ne sadrži hormone ni mirise. Vagisan Krema za vlaženje je medicinski proizvod.
Mjesto primjene
Rodnica
Oblik
Krema
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti