VISMED - GEL ZA OČI

Šifra proizvoda:
 C027874
Proizvod je dostupan
11,53€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

VISMED ® je kompatibilan sa svim vrstama kontaktnih leća (krutim ili mekim) tijekom nošenja.

VISMED ® je patentirana hypotonic formulacija koja sadrži  0,3% natrijeva hijalurona, prirodni je polimer koji je također prisutan u strukturama ljudskih očiju i sadrži većinu bitnih iona koji su prisutni u prirodnim suzama.

Otopina je hipotonična. 

Količina

20 x 0,45 ml 

 

Upotreba
Doziranje i primjena: odvrnite poklopac. Nagnite glavu unatrag, a vrh bočice postavite iznad oka u koje želite ukapati proizvod. Kažiprstom jedne ruke pomaknite donji kapak nadolje. Stisnite bočicu pa će jedna kapljica lako isteći (vidi slike). Ako nije preporučeno drugačije, kapnite 1 ili 2 kapljice u oko po potrebi. Nakon treptaja otopina će se razliti (raširiti) i stvoriti proziran dugotrajan film na površini oka. VISMED® proizvod se može koristiti i kada nosite kontaktne leće (krute ili meke). Mjere opreza kod upotrebe: Ne dirajte vrh otvorene bočice i ne dirajte površinu oka vrhom otvorene bočice. Inače, bočicu morate baciti odmah nakon upotrebe. Kako VISMED® ne sadrži konzervanse, svu otopinu koja se ne iskoristi odmah nakon otvaranja, treba baciti. Nakon upotrebe bočicu zatvorite, a proizvod možete koristiti i do 3 mjeseca nakon prve upotrebe (otvaranja bočice). Ako je bočica oštećena, VISMED® proizvod nemojte koristiti. VISMED® proizvod čuvajte na temperaturi između 2° i 25°C! VISMED® proizvod nemojte koristiti po isteku roka trajanja koji je otisnut na bočici i na kutijici. Ako tijekom upotrebe VISMED® proizvoda i dalje budete osjećali neugodu, zatražite savjet liječnika. VISMED® proizvod čuvajte van dohvata djece!
Sastojci
Sadrži natrijev hijaluronat, prirodni polimer, koji se također nalazi i u ljudskom oku. Posebne fizikalne karakteristike natrijevog hijaluronata daju VISMED®-u njegovu “visko-elastičnost” i sposobnost zadržavanja vode. Na površini oka, VISMED® stvara stabilan film koji se treptanjem polako uklanja. Prema tome, VISMED ® kombinira dugotrajno olakšanje s najvećom udobnosti. Zbog svog jedinstvenog sastava, VISMED® se dobro podnosi. VISMED® ne sadrži konzervanse.
Mjesto primjene
Oči.
Oblik
Kapi.
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti