YASENKA SKINAGE MSM PRAH VREĆICE

Šifra proizvoda:
 C057905
Yasenka
Proizvod trenutno nije dostupan
23,00€

Artikl je dostupan samo na upit

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Skinage MSM Prah

Visoke koncentracije sastojaka u jednoj vrećici MSM praha koji dokazano smanjuju broj, dubinu i duljinu bora već u 8 tjedana te njeguju tijelo, kosu I kožu. Sinergističko djelovanje msm-a s vitaminom c i q 10 smanjuje bore, vraća koži elastičnost i energiju. MSM prah pojačava učinak drugih dodataka prehrani. Preporučuje se koristiti već nakon 25. godine života, posebno pomaže osobama koje su izložene stresu i užurbanoj svakodnevici koja ostavlja trag na koži. MSM u prahu za zdravu kosu, nokte, kožu i tijelo.

MSM metilsulfonilmetan je organski oblik sumpora koji nalazimo u svježem voću i povrću. Sumpor je vezan za metilnu skupinu koja omogućuje njegovu visoku bioraspoloživost i iskorištavanje u organizmu. Sumpor iz MSM-a omogućuje povezivanje molekula cisteina u disulfidne mostove te jača strukturu keratina. Unatoč visokoj bioraspoloživosti i njegovoj prisutnosti u namirnicama, u tijelu, odnosno organizmu se često javlja nedostatak MSM-a. Razlog je njegova nestabilna priroda i razgradnja prilikom termičke obrade, zamrzavanja i pripreme hrane, zbog čega ga je neophodno nadoknaditi dodacima prehrani.

 

Količina

20 vrećica

Upotreba
Preporučena doza je jedna vrećica dnevno otopljena u čaši vode ili soka. NAPOMENE I UVJETI ČUVANJA: Dodatak prehrani MSM u prahu čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena, raznovrsna, prirodna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje. Čuvati na temperaturi do 25 °C na suhom mjestu. Koristi se u kombinaciji i pojačava djelovanje dodataka prehrani na bazi kolagena.
Sastojci
Dekstroza; metilsulfonilmetan; L-askorbinska kiselina; aroma: naranče; regulator kiselosti: limunska kiselina; koenzim Q10; tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat; sladilo: steviol glikozidi. SADRŽI U PREPORUČENOJ DOZI 1 vrećica / % *PU: Metilsulfonilmetan 4000 mg / –, Koenzim Q10 50 mg / –, Vitamin C 500 mg / 625.
Mjesto primjene
Usta
Oblik
Prah
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti