BEPANTHOL - 20 X 0,5 ML KAPI ZA OČI

Šifra proizvoda:
 C021331
Bayer
Proizvod je dostupan
16,01€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Bepanthol kapi za oči blagotvorno smiruju i štite suhe oči. Kapi za oči vlaže, održavaju i štite površinu očiju. Pomažu pri obnovi tzv. suznog filma i time sprječavaju neugodne simptome suhih očiju.

Bepanthol kapi za oči stvaraju na rožnici oka sterilan, viskozno elastičan i proziran zaštitni film bez konzervansa.Bepanthol kapi za oči sadrže natrijev hijaluronat, tj. natrijevu sol hijaluronske kiseline, uslijed čijih fizikalnih svojstava se na rožnici stvara ravnomjeran, stabilan i postojan zaštitni film, a da se ujedno ne smanjuje sposobnost vida. Sadrže i provitamin B5 (dekspantenol) koji ima sposobnost vezanja velike količine vode, vlaži i njeguje oko te zajedno s natrijevim hijaluronatom zadržava vlagu.

Bepanthol kapi za oči tako dugoročno ublažavaju tegobe kod:
• mehaničkih opterećenja kao posljedice nošenja tvrdih ili mekih kontaktnih leća ili
dijagnostičkih pretraga očiju
• promjena okoline (tzv. okolinski stres), prouzročenih djelovanjem klimatizacijskih
uređaja, vjetra, hladnoće, suhog ili zagađenog zraka (npr. dimom cigareta)
• preopterećenja očiju kao posljedice rada na računalu, mikroskopu ili tijekom
dugotrajnog upravljanja motornim vozilom.

Količina

20 x 0,5 ml

 

 

Upotreba
Jednokratnu dozu otkinite s vrpce. Kod svake jednokratne doze provjerite je li spremnik neoštećen. Kako biste otvorili jednokratnu dozu, okrenite zatvarač (nemojte ga povlačiti). Nagnite glavu malo unatrag, pogledajte prema gore i lagano povucite donji kapak tako da ga odmaknete od oka. Ukapajte po jednu kap u spojničnu vrećicu oka 3 do 5 puta dnevno. Polako zatvorite oko kako bi se tekućina ravnomjerno razlila po njegovoj površini. Ako se tegobe pogoršaju ili ne poboljšaju, molimo posavjetujte se s oftalmologom! Bepanthol® kapi za oči primjerene su i za osobe koje nose kontaktne leće. Prije uporabe kapi za oči, kontaktne leće ne trebaju se ukloniti iz očiju. Samo za vanjsku uporabu. Proizvod ne upotrebljavajte ako je oštećen spremnik jednokratne doze ili ako je oštećena vrećica. Bepanthol kapi za oči nemojte koristiti nakon isteka roka uporabe. Samo za jednokratnu uporabu; budući da Bepanthol kapi za oči ne sadrže konzervanse, sva otopina koja nije iskorištena odmah nakon prvog otvaranja mora se baciti.
Sastojci
1 ml sadrži: natrijev hijaluronat 0,15 %, dekspantenol 2 %, natrijev klorid, natrijev citrat, limunska kiselina, voda za injekcije.
Mjesto primjene
Oči
Oblik
Kapi
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti