STERIMAR HYPERTONIC - SPREJ ZA ZAČEPLJEN NOS 50 ML

Šifra proizvoda:
 C018412
Sterimar
Proizvod trenutno nije dostupan
7,90€

Artikl je dostupan samo na upit

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Sterimar Hypertonic, hipertonična otopina prirodne morske vode preporučuje se za specifičnu higijenu nosne šupljine odraslih osoba i djece starije od 3 godine. Njegova primjena se preporučuje za njegu otečene nosne sluznice i začepljenog nosa (obična prehlada, rinofaringitis, alergijski rinitis, rinitis, sinusitis, itd.), zaštitu od širenja zaraze iz nosa u okolna područja te za bolji učinak terapije lijekovima.

Količina

50 ml 

Upotreba
Sterimar Hypertonic za začepljen nos, preporučuje se za kraće vremenske periode, ali bez vremenskog ograničenja, sve dok traju simptomi začepljenog nosa. Koristi se 2 do 6 puta na dan, ovisno o stupnju začepljenosti nosa. Kratkim pritiskom na aplikator raspršiti u obje nosnice, ostaviti da kratko djeluje, a zatim ispuhati nos. Po smanjenju otekline nosne sluznice, preporučuje se upotreba izotonične otopine morske vode Sterimar, svakodnevno i bez vremenskog ograničenja.
Sastojci
Sterimar Hypertonic je hipertonična otopina prirodne morske vode, dodatno obogaćena solima bakra i mangana. Hipertonična otopina morske vode ima veću koncentraciju soli NaCl od one u tjelesnim stanicama, ali još uvijek manje od nerazrijeđene morske vode. Zbog toga ima prirodno dekongestivno djelovanje. Otopina ne sadrži konzervanse.
Mjesto primjene
Nos.
Oblik
Sprej.
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti