BEPANDERM - KREMA ZA UBLAŽAVANJE SVRBEŽA

Šifra proizvoda:
 C033032
Bayer
Proizvod je dostupan
8,22€

Plaćanje pouzećem, karticama i virmanom

Besplatna dostava za narudžbe preko 50€

Opis proizvoda

Bepanderm krema za ublažavanje svrbeža je formulacija bez kortikosteroida koja brzo smiruje svrbež i obnavlja kožnu barijeru te tako pomaže pri njezinom cijeljenju i smanjuje potrebu za češanjem.

Bepanderm krema je namjenjena smirivanju svrbeža i crvenila koji su posljedica nadražaja oštećene kože dojenčadi, djece i odraslih.

Takvi nadražaji kože javljaju se kod suhe kože, atopičkog dermatitisa, ekcema i alergijskih reakcija. Bepanderm krema za ublažavanje svrbeža koristi posebnu lipidnu lamelarnu tehnologiju koja smiruje nadražaj i svrbež kože. Ne sadrži konzervanse, mirise i emulgatore.

Količina

20 g

 

Upotreba
Bepanderm® krema za ublažavanje svrbeža namijenjena je ublažavanju svrbeža i crvenila, koji su posljedica nadražaja neozlijeđene kože dojenčadi, djece i odraslih. Takvi nadražaji kože javljaju se kod suhe kože, atopijskog dermatitisa, ekcema i alergijskih reakcija. Bepanderm® kremu za ublažavanje svrbeža koristite prema potrebi nekoliko puta dnevno. Kremu nemojte koristiti u slučaju poznate alergije na bilo koji sastojak. Ako dođe do alergijske reakcije, prestanite koristiti proizvod. Ne koristiti na ozlijeđenoj koži. Bepanderm® krema za ublažavanje svrbeža može se koristiti za vrijeme trudnoće i dojenja. Ako je koristite za vrijeme dojenja, prije svakoga sljedećeg dojenja obrišite sve ostatke kreme. Bepanderm® krema za ublažavanje svrbeža sigurna je za uporabu kod dojenčadi, no u slučaju dugotrajnog korištenja ili primjene na većim površinama posavjetujte se sa svojim liječnikom. Ako primijetite bilo kakvu reakciju na koži, prestanite koristiti kremu i prema potrebi potražite liječničku pomoć. Kod prvih znakova infekcije potražite liječničku pomoć. Samo za vanjsku uporabu. Čuvajte izvan dohvata djece. Krema se ne smije koristiti nakon isteka roka valjanosti, navedenoga na pakiranju.
Sastojci
Voda, kaprilni/kaprinski triglicerid, glicerol, pentilenglikol, maslinovo ulje, pantenol, cetostearilni alkohol, karite maslac, gliceril stearat citrat, ulje oslada, butilenglikol, hidrogenirani lecitin, ceramid 3, natrijev PCA, skvalan, stearil gliciretinat, karbomer, natrijev karbomer, ksantan guma, hidroksifenil propamidbenzoatna kiselina.
Mjesto primjene
Tijelo
Oblik
Krema
  • Plaćanje pouzećem

  • Besplatna dostava preko 50€

  • Akcije i popusti